Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

9 Milyarlık Bitcoin ve Altcoin Dağıtılacak: Bir Borsa Daha Mt.Gox Ödemelerine Başladı

Kripto para borsası Bitstamp, Mt.Gox alacaklılarına Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Bitcoin Cash (BCH) dağıtmaya başladı.

Mt.Gox alacaklı geir ödemelerin önemli bir kısmını kripto para borsaları aracılığıyla yaparken bu borsalar arasında Bitstamp’de yer aldı.

Mt.Gox’dan alacaklılara ait Bitcoin ve Bitcoin Cashleri geçen hafta teslim alan borsa, kısa süre önce yaptığı açıklamada dağıtıma 24 Temmuz Çarşamba günü başladıklarını belirtti:

Toplamda, 2014 yılında saldırıya uğradıktan sonra çöken Mt. Gox’un yaklaşık 20.000 eski kullanıcısı, iade sürecinin bir parçası olarak 9 milyar doların üzerinde Bitcoin, Bitcoin Cash ve Ethereum alacak.

Borsa ayrıca Birleşik Krallık’taki müşterilerin “dağıtımların ilk dilimine dahil edilmeyeceğini” ancak Birleşik Krallık’taki müşterilerin fonlarını “önümüzdeki birkaç ay içinde” almayı beklemeleri gerektiğini söyledi.

Yüklü miktarda Mt.Gox ödemesi alan borsalardan biri de Kraken’di. Kraken şimdiye kadar alacaklı dağıtımının büyük kısmını tamamladı. Fakat borsadan gelen veriler alacaklıların satış değil çekim işlemi yaptığını ortaya koydu.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!