Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pancakeswap 50 Milyon HOTCROSS Token Dağıtacak

Pancakeswap, Hot Cross (HOTCROSS) IFO’sunu destekleyeceğini açıkladı. Etkinlik, 20 Mayıs’ta başlıyor.

İlk farming arzı (IFO) modeliyle token dağıtımına ev sahipliği yapmaya devam eden Pancakeswap, blockchain geliştiricileri ve toplulukları için cross-chain hizmet vermeyi hedefleyen Hot Cross platformunu destekleyecek. IFO, 20 Mayıs TSİ 12:00’de başlayacak ve aynı gün 13:00’te sona erecek.

Etkinliğe kimler katılabilir?

Hot Cross IFO etkinliğine katılmak isteyenler, HOTCROSS satışı başlamadan önce Pancakeswap profili oluşturmalı ve cüzdanlarına CAKE ile BNB tokenları eklemelidir. 

Bu işlemlerden sonra kullanıcıların CAKE ve BNB tokenlarını Pancakeswap likidite havuzuna yatırarak CAKE-BNB LP token almaları gerekiyor. Bu tokenlar, satış sırasında HOTCROSS almak için kullanılacak.

IFO öncesinde CAKE-BNB LP token almak isteyenler CAKE ve BNB stake edebilirler.

HOTCROSS satış bilgileri

Etkinlikte, toplamda 50 milyon HOTCROSS token satışı yapılacak ve her bir token 0,05 dolar olacak. IFO formatı gereği, kullanıcılar katılım ücreti ödemeden maksimum 100 dolarlık token yatırabilir veya minimum yüzde 1 oranında katılım ücreti ödeyerek sınırsız miktarda token yatırabilirler.

Satış tamamlandığında, kullanıcılar HOTCROSS tokenlarını alabilecek ve satış sırasında harcanmayan CAKE-BNB LP tokenlar kullanıcılara iade edilecek.

Toplamda 2.5 milyon dolarlık token satışı gerçekleşmesi halinde 1.2 milyon dolarlık CAKE yakılacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!