Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CoinShares CSO’su Bitcoin’in (BTC) 2 Yıl İçinde Yeni Bir Rekor Fiyata Ulaşacağını Düşünüyor

Coinshares baş strateji sorumlusu (CSO) Meltem Demirors, Bitcoin’in (BTC) zirveye geri dönmek için iyi bir konuma sahip olduğuna dikkat çekti. Bitcoin üzerindeki 2 yıllık döngülerin altını çizen Demirors, önümüzdeki 24 ay içinde Bitcoin tarafında yeni bir rekor fiyat bekliyor.

CoinShares CSO’su Meltem Demirors, CNBC’nin Squawk Box ile yaptığı röportajda geçtiğimiz aylarda yaşanan düşüşlerin Bitcoin döngüsünün bir parçası olduğunu belirtti. Bununla birlikte CSO, daha büyük resmi görüyor ve Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek fiyatına (ATH) ulaşmak için yeterli potansiyele sahip olduğunu düşünüyor.

Meltem Demirörs, CoinShares’in Bitcoin’in 20.000 dolarlık güçlü desteği tuttuğu sürece 14.000 dolarlık eşiğin altına düşüşüne dair herhangi bir beklentilerinin olmadığını da belirtti. “Kripto para kullanıcılarına, önümüzdeki dört yıl içinde bu günlerdeki düşüş süresince yaşadıkları maddi kayıpları unutacaklarına dair güvence verebiliriz.”

Yine de Demirors’un kısa vadeli piyasa konusunda endişeleri bulunuyor. Söz konusu röportajda, Bitcoin fiyatının makroekonomik bir çöküş senaryosunda nasıl performans gösterebileceğine dair veri eksikliği nedeniyle firmasının daha fazla Bitcoin yatırımı konusunda temkinli olduğunu açıkladı.

CoinShares olarak bizim görüşümüz, bir süre olduğumuz yerde kalmak yönünde oldu. Yakın vadede yukarı yönlü katalizör göremiyoruz.

CSO, kripto para piyasalarında on milyarlarca doların bir anda yok olmasına neden olan birkaç büyük projenin çöküşüne hala tepki verdiğini belirtiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!