Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su Çalışanlara Gönderdiği Mesajda Ne Dedi: FTX CEO’su ile Konuşmaları ve FTT Satışı

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), çalışanlarına gönderdiği bir notta FTX’in içerisinde bulunduğu durumun kripto endüstrsine olan güveni ciddi bir şekilde azalttığını belirtti.

Changpeng Zhao, FTX’in içinde bulunduğu durumun kripto para endüstrisine olan güveni ciddi bir şekilde sarstığını ve artık dünyanın her yerine regülatörler tarafından daha sert kurallar koyulmasına neden olacağını bildirdi.

CEO notunda, Binance’in dünyanın en büyük kripto para borsası olarak konumunu daha da sağlamlaştıran bu kurtarma paketinin bir kazanç olmadığını vurguladı. Düzenleyicilerin borsaları artık daha fazla denetime tabi tutacağını açıklayan CZ, dünyanın her yerinde lisans almanın eskisinden daha zor olacağının altını çizdi. İnsanların şirkete saldıracağını ifade eden CEO, şeffaflık ve güvenilirliğe eskisinden çok daha fazla önem verilmesi gerektiğinin üzerinde durdu ve şirketin önünde zorlu işler olduğunu ekledi.

Bunun Binance tarafından planlı bir hamle olmadığını çalışanlarına açıklayan CZ, Binance’in gelirlerinden yola çıkarak FTX’in gelirlerini tahmin edebileceğini ama bunun çok tutarlı olmayacağını belirtti. CEO CZ, Sam Bankman-Fried’ın ona ilk ulaştığında bir OTC anlaşması yapmak isteyeceğini düşündüğünü fakat şu an tahmininden çok farklı bir yerde olduklarını ifade etti.

CZ, çalışanlarını FTT’yi trade etmemeleri konusunda da uyardı. Ayrıca şirketin hazine birimine de FTT satışlarını durdurmalarını emrettiğini bildirdi. Ayrıca satışla doğrudan ilgili olamayan birimlerin konu hakkında soru sormamasını ve içeriye veya dışarıya herhangi bir yorumda bulunmamasını rica etti.

CEO öte yandan herkesten kendisinin de birçok defa yaptığı gibi piyasa fiyatlarını görmezden gelmesini ve işine odaklanmasını önerdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!