Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BONK Coin 1 Dolar Olur Mu? BONK Alternatifi Shiba Shootout 1 Milyon Dolara Dayandı

Kripto para piyasaları zor günler yaşıyor. Bitcoin’deki düşüş ile birlikte gerileme trendi gösteren altcoin projeleri de düşüş grafiği sergiliyor. Meme coin projeleri için de durum pek farklı görünmüyor. 

En popüler meme coinler arasında yer alan BONK, son 30 günde yüzde 25’ten fazla değer kaybederek yatırımcısını üzüyor. CoinGecko verilerine baktığımızda grafiklerde kırmızı rengin ağırlıklı olduğu görülüyor. Son 1 yılda yüzde 6 binden fazla artarak hızlı yükselen BONK’un fiyat performansı merak ediliyor. 

Solana tabanlı meme coin BONK 1 dolar olur mu sorusunu soran yatırımcılar için fiyat tahmini platformu Changelly analizlerine bakalım. 

2050 yılına kadar açıklanan BONK fiyat tahmini analizlerinde BONK’un 1 dolar olma ihtimali bulunmuyor. Volatilitenin bir numaralı kural olduğu kripto piyasasında BONK 1 dolar olur mu sorusuna net bir cevap vermek mümkün olmasa da mevcut performansı ile 1 dolar seviyesi pek muhtemel görünmüyor. 

Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla BONK, 0,00002237 dolardan işlem görüyor. Bol sıfırlı meme coin projeleri arasında yer alan BONK’un önümüzdeki günlerde ne yönde hareket edeceği merak ediliyor. 

Yatırımcılar, piyasa performansı belirsizlik gösteren meme coin projeleri yerine düşük fiyatlarla yatırım yapma şansı sunan ön satış coinlerine yöneliyor. Zira ön satış coinlerinin borsa listeleme anında ralli yapma ihtimali bulunuyor. 

Son dönemlerde öne çıkan BONK alternatifi projeler arasında yine bir köpek coin olan Shiba Shootout dikkat çekiyor. Ön satış performansı ile göz dolduran proje, erken dönem yatırımcılarını bekliyor. 

Shiba Shooutout Token 1 Milyon Dolara Dayandı

Vahşi Batı teması ile köpek coinleri bir araya getiren Shiba Shootout token ön satışında toplanan fonlar 1 milyon dolara dayanıyor. İndirimli fiyatlardan Shiba Shootout token satın alma imkanı sunan ön satış, köpek temalı coin arayan yatırımcıların ilgisini çekiyor. 

Meme coinlerin çekiciliğinden istifade etmek isteyen proje, SHIBASHOOT sembolü ile yatırımcıların karşısına çıkıyor. Viral popülerliğin yanı sıra işlevsellik de sunan proje ekibi, ayakları yere basan bir token girişimine imza atmak istiyor. 

SHIB, DOGE ve BONK gibi projelerin yüzde 5000 civarında artış yaşadığı göz önüne alındığında Shiba Shootout’un benzer bir performans sergileme ihtimali bulunuyor. İşlevsellik sunması ise bu konudaki en önemli itici güç oluyor. 

SHIBASHOOT token sahipleri projeyle ilgili karar alma süreçlerine katılarak söz söyleme imkanı buluyor. Proje ekibi bu özelliği, Vahşi Batı’da herkesin söz sahibi olduğu bir belediye binası toplantısına benzetiyor. 

Shiba Shootout Token Neler Vadediyor?

Erken dönem yatırımcı olarak indirimli fiyatlardan Shiba Shootout token satın almak isteyen kripto meraklıları projenin birkaç özelliğinden etkileniyor. 

  • İşlevsellik: Viral popülerliğin yanı sıra bir yönetişim tokeni olarak konumlanması, SHIBASHOOT tokenlerin cazibesini artırıyor. 
  • Bonus ödüller: Shiba Shootout projesinde “Tasarruf Çıkını” adında bir özellik bulunuyor. Bu sayede kullanıcılar tokenlerinin bir kısmını özel bir cüzdanda saklayarak ekstra ödül kazanma şansı elde ediyor. 
  • Staking mekanizması: Proje ekibi, Shiba Shootout token ile pasif gelir elde etme imkanı sunan “Kaktüs Staking” özelliğini ön planda tutuyor. Tematik bir token kilitleme mekanizması ile katılımcılar yıllara yayılacak şekilde teşvik ediliyor. Katılımcılar ne kadar uzun süre tokenlerini kilitlemeyi tercih ederse o kadar fazla token biriktiriyor ve ödül kazanıyor. 
  • Topluluk odağı: Meme coin projelerinde en önemli taraflardan biri aidiyet duygusu ve sadakat oluyor. Proje ekibi, token sahipleri için kripto paralar ve Shiba Shootout ilgili deneyimlerini paylaşabilecekleri bir ‘Kamp Ateşi Hikayeleri’ grubu oluşturuyor.

Henüz ilk aşamalarda yatırımcılara sunulan bu özellikler, projenin ön satışına ivme kazandırıyor. PEPE gibi yalnızca spekülasyonlardan ve popülerlikten beslenen projeler yerine işlevsel projelerin daha uzun vadeli kazanç sağlayacağını düşünen kripto meraklıları ise indirimli ön satışa yoğun ilgi gösteriyor. 

Shiba Shootout Token Nasıl Satın Alınır?

Shiba Shootout tokenin toplamda 2,2 milyar adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 35’i ön satış etkinliği ile indirimli fiyatlardan Shiba Shootout token satın almak isteyen yatırımcılara sunuluyor. 

Tokenomiklere göre projede staking özelliğine yüzde 20, likiditeye yüzde 10, pazarlamaya yüzde 20 ve proje fonlamaya yüzde 10 Shiba Shootout token tahsis ediliyor. Token arzının büyük bir bölümünün ön satışa ayrılması, topluluk odaklı bir yaklaşım olduğu için alkış topluyor. 

Borsa listelemeleri öncesinde SHIBASHOOT token satın almak isteyenler, aşamalı bir ön satışa katılıyor. Kademeli fiyat artışı, erken dönemde tokeni benimseyenleri ödüllendirmeyi hedefliyor. 

Vahşi Batı ile meme coin dünyasını bir araya getiren projede katılımcılar, mevcut aşamada 0,0195 dolar ödeyerek SHIBASHOOT token satın alabiliyor. Ön satışa katılmak isteyen kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri ile ödeme yapabiliyor. 

Token sahipleri dilerse yüzde 1900 civarındaki APY ve ETH bloğu başına 125,5 SHIBASHOOT token ödülü ile staking özelliğinden faydalanabiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!