Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatını Yapay Zeka İle Doğru Tahmin Ettiler: 2 Yeni Boğa Hedefi Geldi!

Spot On Chain tarafından yapay zeka aracılığıyla yapılan Bitcoin (BTC) fiyat tahmini için 2 yeni boğa hedefi geldi.

Bitcoin’in temmuz ayı içerisindeki yapay zeka sayesinde doğru tahmin eden on-chain analiz platformu Spot On Chain, önümüzdeki aylar için yeni bir tahminde bulundu.

Spot On Chain, temmuz ayındaki Bitcoin fiyat hareketlerini yapay zeka kullanarak başarılı bir şekilde tahmin etti. Nisan ayında yapılan tahminlere tutarlı olarak Bitcoin fiyatı 54,7 bin dolara kadar düştü ve şu anda bu çalkantılı temmuz ayında 70 bin dolara yükseldi.

150 bin dolara giden boğa başlıyor

Yine benzer şekilde yapay zeka aracılığıyla tahminde bulunan analistler, Bitcoin’in potansiyel olarak 2024’ün ikinci yarısında 100 bin dolara ve 2025’in ilk yarısında ise 150 bin dolara ulaşabileceğini söyledi.

Aynı yöntemin tekrardan çalışması durumunda 150 bin dolara giden bir boğa piyasasının başında olabileceğimiz kaydedildi:

Nisan ayında tahmin ettiğimize benzer şekilde Bitcoin fiyatı 54,7 bin dolara kadar düştü ve şu anda bu çalkantılı Temmuz ayında 70 bin dolara yükseliyor. Önümüzdeki aylarda, Bitcoin fiyatında bazı önemli hareketler bekliyoruz, bu hareketler potansiyel olarak 2024’ün ikinci yarısında 100 bin dolara, 2025’in ilk yarısında ise 150 bin dolara ulaşacak gibi görünüyor. Boğa zamanı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %3 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 69.300 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!