Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Phillip Nunn Ripple Hakkındaki Görüşlerini Değiştirdi: Ripple ve XRP ”Kripto Dünyasının Microsoft’u Olacak”

Kripto para dünyasında Ripple tarafından üretilen XRP kripto para biriminin gerçekten işe yarayıp yaramadığına ve sadece Ripple tarafından üretilen bir nakit para olup olmadığına dair çokça dönen tartışmalara tanıklık etti. Bu tartışmalara rağmen bile, XRP eleştirmenleri de yavaş yavaş eski savundukları pozisyonları terk edip, XRP yanlısı açıklamalar yapmaya başladı.

Wealth Chain Capital CEO’su Phillip Nunn, en bilindik XRP aleyhtarlarından birisiyken, geçenlerde yaptığı açıklama ile değişimin simgelerinden birisi oldu:

”Hayatım boyunca hiç Ripple XRP destekçisi olmadım. Ancak ciddi hamleler yapmaya başladılar. Şu an kripto ve blockchain bayrağını dalgalandırma konusunda çok önemli bir yere geldikleri için, benim onların ürününe karşı problemlerim olduğu gerçeğini şimdilik rafa kaldırabiliriz. Onlar Kriptonun Microsoft’u olacaklar.”


Nunn bunun yanı sıra Brad Garlinhouse’un veya herhangi bir endüstrinin büyümek için kesinlikle düzenleyiciler ile beraber çalışması gerektiğine de dikkat çekti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment