Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Digibyte Kurucusu Tate, Her Şeyi Satmaya Mı Başladı?

Son 2 ay içerisinde değerini yaklaşık olarak 10 kat artıran Digibyte isimli kripto para projesinin kurucusu ve CEO’su Jared Tate, bundan birkaç gün önce istifa ettiğini açıklamıştı. Gerçek anlamda merkeziyetsiz bir proje olan Digibyte’dan ayrılma sebebini sektördeki bitmek bilmeyen açgözlülük ve hırs olduğunu belirten Tate, artık bunlardan yorulduğunu ifade etmişti.

Jared Tate, Projeye Olan Umudunu Yitirdi Mi?

Buna rağmen Tate’in istifasından sonra fiyatta görülen %20’lik düşüş, ünlü CEO’nun elindekileri toplu şekilde sattığı iddialarını gündeme getirdi. Tate ise Twitter’dan yaptığı açıklamasında bunun doğru olmadığını ve kripto para yatırımının neredeyse %100’ünün DGB’den oluştuğunu ve projeye inanmaya devam edeceğini ifade etti.

DigiByte’ın kendisi olmadan da parlayacağını ifade eden Tate, açıklamasının devamında DGB’nin sektördeki en iyi topluluğa sahip olduğunun da altını çizdi. DigiByte’ın gerçek anlamda merkeziyetsiz olmaya devam edeceğini açıklayan Tate, aslında yaptığı bu netlik açıklaması ile fiyatın yerinde kalmasını sağlamış oldu ve düşüş durdu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment