Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Custody International’a ERC-20 Tether Desteği Geldi

Coinbase’in Avrupa merkezli uluslararası kripto para depolama birimi Coinbase Custody International (CCI), bundan sonra ERC-20 tabanlı Tether destekleyeceğini açıkladı. Coinbase Custody’nin özellikle kurumsal yatırımcıların kullandığı bir platform olduğu biliniyor ve OMNI yerine ERC-20 tabanlı USDT’nin desteklenmesi buna yönelik talebin arttığını göstermekte.

ERC-20 Tabanlı Tether Destekleniyor

Coinbase Custody hem Tether yatırma hem de çekme işlemlerini destekleyeceğini belirtti. Coinbase Custody’den farklı bir yapıya sahip olan CCI, aslında ABD yerine uluslararası yatırımcılara hizmet sunan bir platform konumunda.

İrlanda, Dublin merkezli olan CCI, Coinbase kripto para borsasının yan projelerinden birisi. 30 Ocak 2020 tarihinde piyasaya sürülen CCI, çoklu-blockchain depolama hizmeti ve sigortalı kripto para depolama imkanı ile kısa sürede iyi bir yükseliş yakaladı.

Minimum para yatırma miktarının 1.000.000 dolar olduğu biliniyor ve bunun için 10.000 dolara kadar işlem ücreti uygulanabiliyor. Bu da Coinbase Custody International’ın sadece kurumsal yatırımcılara değil, aynı zamanda oldukça varlıklı kurumsal yatırımcılara hizmet verdiğini göstermekte.

USDT’ye Olan Talep Artıyor

Kurumların negatif faiz oranlarından sonra dolar gibi itibari paralar yerine ciddi faiz getirisine sahip USDT gibi dolar endeksli stablecoin’lere yönelmeleri de değişen bir trend gibi duruyor. İtibari paraların faiz getirilerinin negatife inmesi, bu trendi daha da popüler yapabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment