Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Anket Sonuçlandı: Hangi Kripto Para Değerinin Çok Altında?

Twitter üzerinde Fiatleak tarafından yapılan yeni bir anket, kripto para yatırımcılarının hangi kripto paranın değerinin çok altında olduğunu seçmesine yardımcı oldu. Toplamda 4.000’e yakın kripto para yatırımcısının katıldığı anketin sonucu ise bir hayli şaşırtıcı oldu.

XRP, Ankette Öne Çıkmayı Başardı

Kripto para yatırımcılarına göre VeChain, Kyber Network, Chainlink ve XRP arasında ederinin en altında olduğu düşünülen kripto para XRP olarak gözüküyor. 4.000’e yakın kullanıcının %77,5’lik kısmı XRP’yi seçerken %12,8’lik bir kısım VeChain’i, %6,7’lik kısım Chainlink’i ve son olarak %3’lük kısım ise Kyber Network’ü seçti.

XRP bu sene oldukça sert bir dönem geçirdi ve inanılmaz bir düşüş yaşadı. Toplam piyasa değerine göre en büyük üçüncü kripto para birimi iken tahtını Tether’e kaptıran XRP’nin hala oldukça fanatik bir kitlesi var.

XRP yatırımcılarının fiyatın yakın zamanda yeniden 1 dolara çıkma beklentisi içerisinde olduğu biliniyor. Geçtiğimiz günlerde 0,21 doların üstüne çıkan XRP’nin yeniden 0,19 dolara gerilediği görülünce 1 dolarlık rekorun şu an için bir hayli uzak bir ihtimal olduğunu söylemek mümkün.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment