Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Poppe, Bitcoin’e Karşı Yükseliş Elde Edecek Altcoin’i Açıkladı

Hollandalı kripto para analisti Michael van de Poppe veya kripto para sektöründe tanınan adıyla Crypto Michael, Twitter hesabı üzerinden yeni bir VeChain analizi paylaştı. VET fiyatını Bitcoin‘e göre değerlendirmeye alan tecrübeli kripto para analisti, bunun 230 ve hatta 250 SATS seviyesine kadar yükselmesini beklediğini ifade etti.

VET Kritik Seviyeye Geldi

Analist VET’in kısa süre içerisinde 210 ile 212 SATS seviyesinde beliren direnç noktasını kırıp yükselişe geçeceğini düşünüyor. VeChain bugün önemli bir yükseliş elde ederek gerçekten de 210 SATS seviyesindeki direnci kırmayı başardı ancak bu çok kısa süreli oldu. 210 SATS üzerinde kalıcılık yakalayamayan VET, basın saati itibariyle 210 SATS seviyesinden işlem görüyor.

Analist ise VET’in kırılma elde etmesi için bunun üzerinde kapanış yapması gerektiğini vurguladı. Analistin burada kırılma yaşanması durumunda hedefi ise ilk olarak 230 SATS, bunun devamında ise 250 SATS  seviyeleri.

Eğer lider kripto para birimi Bitcoin herhangi bir yükseliş elde etmezse VET önümüzdeki günlerde gerçekten de böyle ani bir yükseliş elde edebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment