Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’te Listelenen VeThor Token (VTHO) Yarım Saatte Yüzde 100 Değer Kazandı

Geçtiğimiz son 1 saat içerisinde Twitter’da sıkça görmeye başladığımız VeThor Token şu anda birçok kişinin yüzünü güldürüyor.

Binance bugün öğlen saatlerinde VeChain’in kripto parası olan VeThor Token’ı borsaya eklediğini açıkladı. Ticaret hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in bu duyurusu VeThor Token’ın fiyatını adeta uçuşa geçirdi.

VeThor Token’ın 1 günlük grafiği

Yüzde 100 Kazandırdı

Binance bundan hemen hemen 1 saat önce VeThor Token ile ilgili bir duyuru yayınladı ve bu kripto parayı borsaya ekleyeceğini açıkladı. Borsanın bu duyurusu sosyal medyada büyük yankı uyandırdı diyebiliriz.

Binance bu duyuruyu yaptıktan sonra özellikle VeChain takipçilerinin yüzleri gülmeye başladı. VeChainThor ağında yapılan her bir işlemin ücreti (bu işlem akıllı kontratlarla ilgili de olabilir sıradan bir işlem de olabilir) VeThor Token ile ödeniyor. VTHO bu yüzden “VeChain ekosisteminin yakıtı (gazı)” olarak görülüyor.

Hal böyleyken Binance’in VTHO ile ilgili böyle bir adım atmış olması birçok VeChain takipçisinin yüzünü güldürmeye başladı. Hatta bazı yorumcular bunu “VET’in artık serbest bırakılması” olarak yorumluyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment