Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Travala.com (AVA) Binance Haberiyle Yükselişe Geçti

Binance bugün 15:15’te bir duyuru yayınladı ve Travala.com’un tokenı olan AVA’yı borsaya ekleyeceğini açıkladı.

Ticaret hacmi bakımından dünyanın en büyük borsası olan Binance bugün Travala.com kullanıcılarını sevindirecek bir haber verdi. Geçtiğimiz haftalarda FIO Protocol, THORChain gibi kripto paraları borsaya ekleyen şirket şimdi aynısını Travala.com için yapacak. Binance kullanıcıları bugün TSİ 18:00’den itibaren AVA ile işlem yapmaya başlayabilecekler. Kullanıcılar ayrıca şimdiden para yatırmaya başlayabiliyorlar.

Fiyatı Yükselişe Geçti

Binance’in yaptığı bu duyurunun etkilerini piyasada kısa süre içerisinde hissetmeye başladık. Çünkü Travala.com fiyatı Binance haberiyle birlikte adeta uçuşa geçti.

CoinGecko verilerine göre AVA yatırımcıları son 24 saat içerisinde neredeyse %15 oranında kazanç sağladılar. AVA bu yükselişin büyük bir kısmını tahmin edilebileceği üzere Binance haberine borçlu.

Travala.com (AVA) grafiği

Travala.com’un kendi kripto parası olan AVA, kullanıcılara birçok farklı avantaj sunuyor. İnsanlar AVA’yı yatırım yapmanın yanı sıra Travala.com’un hizmetlerinden faydalanabilmek için de kullanabiliyorlar. AVA kullanıcıları Travala.com’dan yapacakları rezervasyonlarda indirim kazanabiliyor, loyalty point diye bilinen puanları kazanabiliyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment