Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin (BTC) Kritik Noktaya Geldi! Yükseliş Devam Edecek mi?

Bitcoin fiyatı bugün 15:00 sularında 11.400 dolar seviyesini aştı ve yatırımcıları yeniden umutlandırmaya başladı. Peki Bitcoin, kritik bir nokta olduğu düşünülen 11.500 dolar seviyesini aşabilecek mi?

12 bin doların altına düştükten sonra 11 bin-11 bin 400 dolar aralığında seyreden Bitcoin, bugün yeniden 11 bin 400 doların üstüne çıktı. Buradan sonra hızlı bir şekilde yükselmeye devam eden Bitcoin kısa süre önce 11.500 doların da üstüne çıkmayı başardı.

Bitcoin yeniden 11.500 doların üstünde

Kritik Noktaya Yaklaştı

Yerli kripto para analistlerinden Mr. Freeman geçtiğimiz günlerde Bitcoin fiyatıyla ilgili görüşlerini paylaştı ve hangi noktalara dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı. Bizim de sitede yer verdiğimiz bu analizde özellikle 11.400 dolar seviyesine işaret ediliyordu. İşte Freeman’ın sosyal medya hesabından paylaştığı grafik:

Freeman’ın grafiği, Kaynak

Bitcoin, Mr. Freeman’ın işaret ettiği bu seviyeye bugün yeniden yaklaştı ve burayı geçmeyi başardı. FakatBTC bu seviyenin üstünde ne kadar kalacak belli değil. Çünkü Bitcoin’in önünde daha zorlu bir engel var. Bu da 11.500 doların üstünde kalmak.

Bazı kripto para analistleri şu anda Bitcoin için en kritik olan seviyenin 11.800 dolar olduğunu söyleseler de Inmortal technique gibi analistler şimdilik 11.500 dolara işaret ediyorlar. Bunun sebebi ise Bitcoin’in 2018’in başından beri hiç 1.500 doların üstünde haftalık mum kapanışı yapmamış olması. Inmortal Technique bu yüzden 11.500 doların Bitcoin’in önündeki en önemli seviye olduğunu düşünüyor.

Hal buyken Bitcoin’in 11.500 doların üstünde kalmasının oldukça zor olacağı söylenebilir. Fakat yeterli hacmin yakalanması ve yeni bir sıçrayışın gelmesi halinde Bitcoin fiyatının yeniden 12 bin dolara doğru ilerlemesi mümkün olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment