Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Square’in Bitcoin Satışlarında Yedi Katlık Artış!

Amerikalı finans şirketi Square, Cash App uygulamasıyla yıllık kar beklentisinin üzerine çıktı. 2020 ikinci çeyrek raporunu yayınlayan şirket, Cash App sayesinde 875 milyon dolarlık Bitcoin kazandı.

Square Bitcoin ticareti için geliştirdiği Cash App uygulamasıyla yükselişe geçti. 2020 ikinci çeyrek raporunu yayınlayan Square, 17 milyon dolarlık kar elde etti. Square 2020’nin ikinci çeyreğinde Cash App hizmetiyle 875 milyon dolarlık bitcoin kazandı.

Jack Dorsey tarafından kurulan Square, Bitcoin uygulaması Cash App sayesinde çeyrek genelinde 875 milyon dolarlık Bitcoin satıp, bu satışlardan 17 milyon dolar kar elde etti. Şirket böylece Bitcoin gelirlerini bir önceki yıla kıyasla yüzde 600, Bitcoin’den elde ettiği karı ise yüzde 711 oranında artırmış oldu. Square ekibi, Bitcoin satışlarındaki artış ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Kullanıcılar haziran ayına kıyasla Cash App ile çok daha fazla P2P işlem yapıyor ve çok daha fazla Bitcoin satın alıyorlar. Ancak bu artış (Koronavirüs nedeniyle verilen) devlet teşviğinden ve işsizlik maaşlarından kaynaklanıyor olabilir. Dolayısıyla bu artış üçüncü çeyreğe yansımayabilir.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment