Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Crypto Michael’den 6 Altcoin Yorumu: TOMO RSV LTO REN VET SXP

Analist ve trader Michael van de Poppe, takipçilerinden gelen istek üzerine 6 altcoin için piyasa yorumu yaptı. Crypto Michael tüm piyasanın üzerine çöken düşüş bulutlarından sonra, yükselişin başlayacağını öne sürdü fakat sabır mesajları vermeyi de ihmal etmedi.

Sosyal medyanın sevilen analistlerinden Crypto Michael adı ile bilinen Hollandalı trader Michael van de Poppe, TomoChain (TOMO), Reserve Rights (RSV), LTO Network (LTO), Ren (REN), VeChain (VET) ve Swipe (SXP) tokenlarını yorumladı. Altcoin cephesinde kademeli olarak artış için daime zamana ihtiyaç olduğunu söyleyen analist, her büyük sıçrayıştan önce bir sabır ve bekleme dönemi olduğuna da belirtti.

TomoChain (TOMO)

Crypto Michael, şu an 0,68 dolardan işlem gören TomoChain’in şu an bir düşüş hareketi içinde olduğunu söylüyor. Bu geri çekilmede destek seviyelerinin 0,35 – 0,40 dolar olduğunu belirten analist bu seviyelere düşüldükten sonra bir sıçrama yaşanabileceğini öne sürüyor. Michael, yine de olası bir yükselişten büyük umutlar beslemediğini ekliyor. Analist TOMO’nun bir önceki sıçrayışında 1.30 – 1.35 dolar sularını direnç bölgesi olarak göğüslediğini ve buradan bir ret yemesini beklediğini dile getiriyor. Analist kısa vadeli TomoChain beklentisini de açıkladı. Michael TOMO’nun önümüzdeki günlerde 0,85 – 0,95 dolara ilerleyebileceği fakat devamında 0,50 dolar bandına geri döneceğini düşünüyor.

TOMO için 2 senaryo olduğunu belirten analist, bunlardan birinin öncekine benzer şekilde bir piramit çizmesi olduğunu söylüyor. Michael bu senaryoda, TOMO’nun karşılaşacağı ilk direnç bölgesinin 0,80 ve sonraki direncin de 0,90 olabileceğini dile getirdi. Analist, karşı karşıya kalınacak bu 0,80 – 0,90 direnç bölgelerinde bir elde çıkarma yapılabileceğini düşünüyor.

Analiste göre TOMO için bir diğer olasılık ise, daha stabil bir çizelge izleyerek direnç bölgesine kadar yanlamasına bir grafik ile ilerlemesi. Crypto Michael, TOMO’nun bu hareketi sergilemesi dahilinde, beklenen stabil hareketliliğin 0,30 dolar sularında olabileceği ve bunun da büyük bir alım fırsatı olacağını söylüyor.

altcoin-yorum-tomo
Crypto Michael’ın TOMO için tahminlerini gösterdiği grafik.

Reserve Rights (RSV)

Crypto Michael, Reserve Rights’ın tıpkı Tesla Coin gibi sivri bir şekilde yükselip sonra aniden düşüş yaşadığını söylüyor. Analist, RSV’nin 0,015 dolardan sonra hızlı bir sıçrama gerçekleştirdikten sonra aynı hızda o bölgeye geri döndüğünü dile getiriyor. Michael, RSV’nin bu günlerde yaşadığı düşüşte 0,010 dolar bölgesini koruması halinde tekrar bir yükseliş ile 0,020 – 0,023 dolar sularını görmenin olası olduğunu öne sürüyor.

altcoin-yorum-rsv
Michael van de Poppe’un videoda RSV destek ve dirençlerini çizdiği grafik.

LTO Network (LTO)

Michael van de Poppe, LTO için kısa zaman zarfında bir geri çekilme gözlemliyor. Ancak analist uzun vadede yükseliş trendini korunduğunu düşünüyor. Bu kez kaybedilmemesi gereken seviyenin 0,072 dolar olduğunu söyleyen analist, günlük tablodaki direnç bölgesini de 0,093 dolar olarak gösteriyor. Michael LTO’nun 0,072 dolara tutunması halinde W şeklinde bir yükseliş beliyor. Analist bu desteğin kaybedilmesi halinde 0,050 dolara düşülebileceğini açıkladı.

altcoin-yorum-lto
Michael’ın LTO için tahmin ettiği ‘W’ grafiği.

Ren (REN)

Crypto Michael Ren’in, bir önceki direnç bölgesini geçmeyi başararak bir yükseliş yakaladığını fakat sonrasında gelen düşüş trendi ile 0,22 dolar sularına gerilediğini söylüyor.  REN için 0,34 – 0,39 dolar bandından bir direnç bölgesi olduğunun altını çizen analist, REN’in buradan yeniden reddedilebileceğini savunuyor. Fakat Ren’in bu çekilmede, destek bölgesi olan 0,29 dolardan tekrar bir sıçrama yaşayabileceğini belirtiyor. Ren için beklediği bu grafiğin Bitcoin’in 12.400 doları gördüğü tablo ile benzerliğine dikkat çeken Michael, bunun bir yükseliş alameti olduğunu söylüyor.

Michael’ın videosunda paylaştığı REN grafiği

VeChain (VET)

VeChain’in yükseliş trendi içinde bir dalgalanma yaşadığını söyleyen Michael, 0,0093 – 0,010 dolar bölgesinin VET için kritik olduğunu ve buranın üzerinde kalmayı başarmasın dahilinde yükseliş rallisinin devam edebileceğini belirtiyor. Bu kritik bölgenin kaybedilmesi ile 0,0070 dolara kadar bir gerileme bekleyen analist, destek bölgesi bölgesi korunduğu sürece dalgalar halindeki geri çekilmenin uzun vadede boğaların elini güçlendirdiğini öne sürüyor.

altcoin-yorum-ven
Cyrpto Michael’ın VEN için destek bölgesini belirlediği grafik.

Swipe (SXP)

Swipe’ın en son yaşadığı yükseliş rallisine 1.5 dolar ile başladığını söyleyen analist, yükseliş hareketliliği bittikten sonra yine geri dönülen noktanın bu seviye olduğunu belirtiyor. SXP’nin buradan yeni bir yapılanma içine girdiğinin altını çizen Michael, Swipe önündeki direncin 2.03 dolar olduğunu söylüyor. Poppe, bu direncin sağlam şekilde aşılması ile Swipe için yeni hedefin 2.50 dolar olabileceğini öngörüyor. Crypto Michael’a göre, bu seviye SXP için kritik bir direnç noktası ve buradan alınacak bir ret ile 1.5 dolar altına düşüş gerçekleşebilir.

Analistin videoda SXP için gösterdiği tahmini yükseliş hareketi.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment