Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Hafta Binance’te En Çok Kazanan 5 Kripto Para Yatırımcısı (24 Ekim)

Vadeli kripto para borsası Binance Futures aracılığıyla işlem yapan bazı yatırımcılar bu hafta genelinde yüz binlerce dolar para kazandılar. Bu isimlerden bazıları yatırımlarını ikiye katlarken bazıları çok daha büyük oranlarda kazanç elde ettiler. İşte bu hafta genelinde en çok kazanan beş Binance yatırımcısı.

Bitcoin fiyatı bu haftanın başında 11 bin 400 dolar seviyesindeydi. An itibarıyla 12 bin 900 dolardan işlem gören Bitcoin, spot yatırımcılarına hafta genelinde yüzde 14 oranında kazanç sağladı. Bu süreçte pazartesi günü 365 milyar dolar gibi bir değere sahip olan kripto para piyasası haftanın ilerleyen günlerinde neredeyse 400 milyar dolara kadar dayandı.

kripto-para-piyasasi-toplam-deger

Bazı Binance kullanıcıları piyasanın hafta boyunca yaşadığı bu dalgalanmayı fırsat bilip yüklü miktarlarda kazanç sağladılar. Binance Futures aracılığıyla vadeli işlem ticareti yapan bu yatırımcıların isimlerini lider tablosunda görmek mümkün.

Haftanın oran bazında (ROI) en çok kazananları

  • BrownSupermarketCow: Binance Futures verilerine göre bu kripto para yatırımcısı hafta genelinde yüzde 100,782 gibi bir kazanç elde etti. Haftalık ROI ölçütünde birinci sırada yer alan bu traderın Profit-n-Loss (PnL) durumu ise ekside görünüyor. BrownSupermarketCow hafta bazında 55 bin 800 dolar zararda.
  • AnimalWhaleGreat: Lider tablosunda ikinci sırada yer alan bu trader hafta genelinde yüzde 2,965 oranında kazanç elde etti. Dünden bugüne yüzde 7 oranında kar sağlayan bu traderın PnL verileri de artıda. Trader hafta genelinde yaptığı işlemlerle 10 bin 700 dolar kazandı.
  • ThursdayWantBed: Günlük yüzde 4,7 kazanç elde eden bu trader, haftalık ROI rekabetinde AnimalWhaleGreat’in arkasında küçük bir farkla üçüncü sırada yer alıyor. Hafta genelinde yüzde 2,736 oranında kar elde eden bu trader aynı zaman dilimi içerisinde 8 bin dolar para kazandı.
  • ActressBabyUnderstand: Listenin dördüncü sırasında hafta bazında yüzde 1,567 gibi bir kazanç sağlayan ActressBabyUnderstand geliyor. Dün herhangi bir işlem yapmayan bu yatırımcı hafta bazında önündeki isimlerden daha fazla para kazandı. Trader açtığı pozisyonlar sonucunda 11 bin 700 dolar elde etti.
  • AcrossGlassWonderful: Bu trader haftalık olarak yüzde 1,493 oranında kazanç sağladı ve listenin beşinci sırasında yer aldı. Gün bazında yüzde 9 gibi bir kazanç sağlayan trader, hafta genelinde 6 bin dolar kazandı.

Haftanın miktar bazında (PnL) en çok kazananları

  • MaskWindowsTwelve: Bu trader hafta bazında yüzde 158 gibi bir kazanç elde etmiş olsa da kazandığı para, miktar açısından diğer tüm traderları geride bırakmaya yetti. Borsa verilerine göre bu yatırımcı hafta genelinde yaptığı işlemlerle 1 milyon dolar kazandı. Yatırımcı yalnızca dünden bugüne 20 bin dolardan fazla kazanç sağladı.
  • ThanUnderstandThroat: Listenin ikinci sırasında hafta genelinde yüzde 78 oranında kar elde eden ThanUnderstandThroat yer aldı. Bu trader da MaskWindowsTwelve’in kazandığı miktara çok yakın bir miktarda kazanç sağladı ve hafta bazında 936 bin dolar kazandı.
  • WeekTidyTaxi: Listenin üçüncü sırasında yer alan bu trader ilk ikideki rakiplerinden kayda değer miktarda daha az para kazandı. ThanUnderstandThroat’a kıyasla hafta genelinde yüzde 80 kazanç sağlayan WeekTidyTaxi, yaptığı işlemlerden 714 bin dolar elde etti.
  • UncleChangeCrazy: Gün bazında 22 bin dolar gibi bir kazanç sağlayan bu trader hafta genelinde yüzde 49 oranında kar elde etti. Piyasada hafta genelinde yaşanan hareketlilikler bu tradera 661 bin dolar kazandırdı.
  • Jiucai: Listenin son sırasında yer alan bu yatırımcı, UncleChangeCrazy’ye göre daha yüksek oranda kazandı. Bu trader hafta genelindeki işlemleri ile yüzde 58’lik bir kazanç elde etti ve bu işlemler ona 637 bin dolar getirdi.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!