Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun: “TRON Ethereum Pazar Payını Geride Bırakacak”

TRON (TRX) kurucusu Justin Sun, Twitter hesabından Ethereum (ETH) ile alakalı yeni bir iddiada bulundu. İddiasını Apple ve Android karşılaştırması üzerinden örnekleyen Sun, TRON’un Ethereum pazar payını geride bırakacağını öne sürdü.

Tron ve BitTorrent CEO’su Justin Sun, 20 Kasım’da Twitter hesabı üzerinden Ethereum ile alakalı bir paylaşımda bulundu. Sun, Ethereum pazar payının TRON tarafından egale edileceğini iddia ederken iddiasını iki dev işletim sistemi Apple (iOS) ve Android örnekleri ile destekledi. Ethereum kurucusu Vitalik Buterin ile geçmişte yıldızlarının barışmadığı bilinen Sun’ın yeni iddiasına ise Buterin’in henüz yanıt vermediği biliniyor.

“TRON, nihayetinde Ethereum pazar payını geride bırakacak”

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Sun, Ethereum ile alakalı tam olarak şu şekilde yazdı:

#Ethereum iPhone, #TRON ise Android gibidir. Günün sonunda herkesin bir akıllı telefonu olacak ancak herkesin bir iPhone almaya gücü yetmeyecek. Önemli olan ise kimin daha ucuz ve daha ölçeklenebilir olduğudur. Bu sebeple TRON, nihayetinde tıpkı Android gibi Ethereum’dan daha fazla pazar payına sahip olacak.”

Sun’ın tweetine ise birçok kullanıcıdan çok fazla sayıda etkileşim geldi. Gelen etkileşimler, genel olarak Sun’ın iddialarının güçlü olmadığı üzerine olsa da Sun’ın Apple ve Android benzetmesi beğenildi. Tıpkı Sun’ın yaptığı gibi bir kullanıcı da Bitcoin’i Nokia’nın efsanesi 3310’a benzeterek konuya lider kripto para birimi açısından yaklaştı.

Bitcoin (BTC) 18 bin doları, Ethereum 500 doları geçti

Piyasalar Bitcoin’in son zamanlardaki yükselişi ile çalkalanmaya devam ederken lider altcoin Ethereum da iyi bir performans sergileyerek 500 doların üzerinde işlem görmeye başladı. Sektörün tanınan isimlerinden Lark Davis de bu yükselişi Twitter hesabından kutlayarak hem Bitcoin hem de Ethereum için durumu oldukça harika bulduğunu belirtti. Piyasalarda ise TSİ 11:10 itibarıyla Bitcoin, 18.697 dolardan işlem görürken Ethereum ise 511.44 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!