Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alpha Homora Binance Smart Chain’e Geçiyor

Alpha Finance Lab, gelecek haftalardan itibaren aynı anda birden fazla blockchain ile uyumlu çalışabilecek. Alpha Homora, genişleme çalışmaları kapsamında Binance Smart Chain’e taşınacak.

Ethereum’a rakip olarak geliştirilen Binance Smart Chain, kullanıcı kitlesini düşük işlem ücreti ve bekleme süresi vaatleriyle büyüttü. Bünyesindeki PancakeSwap gibi platformlar ile popülerleşen BSC, Alpha Homora projesine de ev sahipliği yapacak.

Çoklu uyuma sahip bir “DeFi ekosistemi”

Alpha Finance Lab, geliştirdiği ürünleri birkaç farklı blockchaine yaymak istiyor. Alpha ekosisteminin bir parçası olan Homora projesi, ilerleyen haftalarda BSC ağına taşınıyor olacak. Bunun, Binance Coin ve PancakeSwap’in kullanıcı kitlesini büyütmesi bekleniyor.

Alpha’nın misyonunun, birden fazla blockchain ile uyumlu olan bir “DeFi ekosistemi” kurmak olduğu aktarılıyor. “Tabanı Ethereum, Binance Smart Chain veya başka bir platform olsun; pazardaki açıkları aramaya devam edeceğiz” diyen Alpha yönetimi, bu ekosistemin büyümesinin ALPHA tokenı etkileyeceğini açıkladı.

Alpha Finance Lab’in yatırımcıları arasında The Spartan Group, Multicoin Capital, DeFiance Capital üçlüsü yer alıyor.

Binance Smart Chain bir üye daha kazandı

BSC ile bağlantı kuran Ethereum projelerinin sayısı artıyor. Ethereum tabanlı 1inch, 25 Şubat’ta Binance Smart Chain ile uyumlu çalışmaya başladı. 1inch CTO’su Anton Bukov, CoinDesk’e verdiği demeçte bu kararın Ethereum’daki yüksek işlem ücretleri nedeniyle alındığını söyledi.

Bir endeksleme platformu olan The Graph, Alpha Finance Lab’den bir gün önce bir duyuru yayınladı. 1inch gibi Ethereum tabanlı olan The Graph, artık Binance Smart Chain’i destekleyebiliyor.

Binance ekosisteminin bir diğer unsuru olan Binance Coin, 30 günde %453 değer kazandı. BNB, 3 Mart itibarıyla 243,45 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!