Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SuperFarm NFT Drop’u Geliyor

SuperFarm, NFT Drop etkinliği düzenleyeceğini duyurdu. Etkinlik, 31 Mart tarihinde platformun resmi web sitesinde başlayacak.

DeFi protokolü SuperFarm, Launchpad üzerinde Genesis serisinin ilk aşama NFT drop etkinliğini yapıyor. Beş gün sürecek olan etkinlikte, her gün TSİ 22:00’de yeni bir NFT karakteri yayınlanacak.

NFT sahiplerini neler bekliyor?

SuperFarm’ın açıklamasına göre, ilk aşama Genesis NFT sahibi kullanıcıları gelecekteki etkinliklere erişim sağlayabilir, airdroplara katılabilir, yeni ürünler elde edebilirler. Ayrıca kullanıcılar, sahip oldukları NFT’lerin nadirliğine göre gelecekteki Launchpad droplarına erişebilir. SuperFarm’ın beş kategoriye ayırdığı NFT’lerin gelecekteki droplara erişim hakkı %10 ile %90 oranında değişiklik gösteriyor.

Ayrıca SuperFarm NFT sahipleri, en düşük 20 olmak üzere 2.500’e kadar SUPER token elde edebilecekler. Token, yazım sırasında 4,13 dolardan işlem görüyor.

SUPER token talepleri, NFT satışından bir ay sonra başlayacak ve 6 ay sürecek.

Genesis NFT’ler ne işe yarayacak?

İlk aşama NFT’ler ile kullanıcıların gelecekteki NFT’lere öncelikli olarak erişme imkanı bulacağı söyleniyor. Bununla birlikte, NFT’ler platformda token olarak işlev görerek kullanıcıların farming ile getiri elde etmelerini sağlayabilir.

Kullanıcıların elde edeceği getiri oranları, NFT’lerin nadirliğine göre belirlenecek ve %5 ile %40 arasında değişiklik gösterecek.

Bundan sonra SuperFarm’ı neler bekliyor?

Genesis serisinin ilk aşama NFT drop etkinliğinden sonra SuperFarm’ın yol haritasında NFT pazaryeri, farming, müzayede gibi çeşitli aşamalar bulunuyor. Alfa adını alan bu ilk aşamadaki faaliyetleri beta süreci izleyecek ve yıl sonuna kadar platformun tamamen yapılandırılması planlanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!