Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance ve Coinbase’ten PureStake’e Yatırım

Binance ve Coinbase, Moonbeam ağınının geliştiricisi PureStake’e yatırım yaptı. PureStake’in aldığı yatırımın toplam miktarı 6 milyon dolar oldu.

PureStake, Polkadot parachaini üzerinde geliştirdiği Moonbeam ağı için yatırım şirketi CoinFund liderliğinde fon topladı. Yatırımcılar arasında; Binance, Coinbase, ParaFi, Signum Capital, Divergence Ventures, Fenbushi Capital, IOSG Ventures gibi isimler bulunuyor.

Moonbeam mainnetinin 2021 yılının 3. çeyreğinde yayınlanması planlanıyor.

Yatırımla birlikte neler bekleniyor?

PureStake; yatırımla birlikte personel alımını artırmak, yeni yazılım araçları oluşturmak, güvenlik hizmetlerini geliştirmek ve Asya pazarına açılmak gibi amaçlara sahip olduklarını belirtiyor.

Aktarılanlara göre PureStake’in geliştirdiği ağ; SushiSwap, Balancer, Ocean Protocol, Seascape, IDEX, Linear Finance gibi protokollerin bazılarıyla halihazırda entegrasyona sahip. CoinFund CEO’su, Moonbeam’e inandığını ve onun Ethereum’un Polkadot üzerinde uyum sağlamada bir rol üstleneceğini ifade ediyor.

Binance Labs Başkanı Wei Zhou, bu yatırımın Moonstake ile başarılmak istenen Ethereum uyumlu ağ yaratma hedefinin gerçeğe dönüşmesi için bir adım olmasını umuyor.

Moonbeam ile birçok alana açılabilirler

Gelişim aşamasında olan Moonbeam, Polkadot parachaini üzerine kurulu, Ethereum uyumlu bir akıllı sözleşme platformudur. PureStake CEO’su Derek Yoo, ağ için kaynak ararken stratejiye önem verdiklerini söylüyor. Ona göre, saygın isimlerle kurulan ortaklıklar Moonbeam için sermaye, rehberlik ve küresel anlamda tanınırlık gibi birçok alanda katkı sağlayabilir.

Bununla birlikte CEO, yapılan yatırımların Moonbeam’i DeFi ve NFT merkezi yapma konusundaki isteklerine yardımcı olacağına da inanıyor.

PureStake hakkında

Derek Yoo’nun CEO’su olduğu PureStake, yeni nesil blockchain ağları için yazılım araçları oluşturan bir şirkettir. Ortakları ve müşterilerinden bazıları; Polkadot, Binance, Algorand, Crypto.com, Ledger, AssetBlock, TrustWallet, Cartan olarak sıralanabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!