Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

DOBI Exchange Airdrop Kampanyası ile Binance ve OKEx’in Tahtını Ele Geçirdi!

DOBI Exchange isimli kripto para borsası yaptığı Airdrop kampanyası ile inanılmaz bir olaya imza attı. Kripto para piyasası geçtiğimiz bir hafta boyunca oldukça farklı olaylara ev sahipliği yapmakta. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ilk olarak 17 Mayıs tarihinde 7.300 dolarlara kadar geriledikten sonra basın saatine göre tekrardan 8.000 dolar bandına çıkmak için zorlamaya başladı.

Bitcoin‘in yükselişinin arkasındaki en büyük sebeplerden birisi de şüphesiz borsalarda yaşanan alımlar ve yaratılan hacim. Ancak son birkaç gündür adı sanı pek duyulmayan bir kripto para borsası, Binance ve OKEx gibi lider kripto para borsalarını hacim konusunda adeta ezip geçti. Geçtiğimiz hafta hacim konusunda yarım milyar dolar seviyesinde olan DOBI, basın saatine göre 2.5 milyar dolar seviyesine ulaştı.

Bu sırada en yüksek hacme sahip olan ikinci kripto para borsası OKEx 1.990 milyar dolar, Binance ise 1.970 milyar dolar seviyelerinde geziniyor. Peki böylesine bilinmeyen bir borsanın bu denli hacim elde etmesinin sebebi belli mi?

Devasa Airdrop Detayı

DOBI’nin kendi sayfasında yer alan bilgilere göre, borsa tamı tamına 7 milyon Tether (USDT) dağıtacağı bir airdrop başlattı ve her kayıt olan kullanıcıya belli bir USDT vermenin yanı sıra, referans olarak olarak getirilen kullanıcılar başına da 20 USDT vaat etmekte.

Yapılan airdrop 30 Nisan tarihinde bitse de kullanıcıların elde ettikleri USDT’leri çekebilmeleri için günlük belirli bir limit söz konusu ve büyük ihtimalle bu sebepten ötürü kullanıcılar her gün az az çektikleri kripto paralar ile ciddi bir hacim yaratmaktalar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment