Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase CEO’su: Büyümek İçin Kurumsal Yatırımcılara İhtiyacımız Var

Coinbase CEO’su Brian Armstrong geçtiğimiz günlerde bir röportaj verdi ve kurumsal yatırımcıların kripto para sektörü için taşıdıkları önemden bahsetti.

Kripto para sektörünün en ünlü isimlerinden biri olan Brian Armstrong geçtiğmiz günlerde yeni bir röportaj vererek kripto para sektöründe uzun süredir bahsi geçen kurumsal yatırımcılar hakkında konuştu. Kurumsal yatırımcıların kripto para sektörü için ne kadar büyük önem taşıdıklarını anlatan Armstrong, şirket olarak bu türdeki yatırımcılara hitap etmeye çalıştıklarını belirtiyor.

Armstrong’a göre günümüzde çoğu sektördeki sermayenin çok büyük bir kısmı kurumsal yatırımcıların elinde duruyor. Şirket olarak bunu erkenden fark ettiklerini söyleyen Armstrong o zamandan beri kurumsal müşteri peşinde koştuklarını söylüyor:

“Bundan birkaç yıl önce şirketi daha yeni kurarken fark ettik ki kripto para sektörünün büyümesi için kurumsal yatırımcılardan para gelmesi lazım. Hangi sektöre bakarsanız bakın sermayenin büyük kısmının kurumların elinde olduğunu görürsünüz. Dolayısıyla buradaki konu sadece kripto paralarla alakalı değil.”

Kurumsal yatırımcılarla bireysel yatırımcılar arasında ciddi farklar olduğunu söyleyen Armstrong, bu iki türdeki yatırımcılara farklı yollarla hitap etmeye çalıştıklarını söylüyor.

Coinbase sırf kurumsal yatırımcılara özel hizmetler sunabilmek için Coinbase Custody gibi yeni platformlar geliştirmiş, kurumsal yatırımcıların kripto para piyasasına girişini kolaylaştırmaya çalışmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment