Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Halkbank’tan Meteverse Adımı: Yerli Projede Şube Açtı

Türkiyenin bankacılık devi Halkbank, yerli metaverse projesi GoArt ile iş birliği yaparak ilk metaverse şubesini açtığını duyurdu.

Halkbank, müşteri ihtiyaçlarına cevap verilebilecek dijital şubesini yerli metaverse projesi GoArt iş birliği ile hayata geçirdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan:

Dijital teknolojilerin en yeni safhalarının başında metaverse gelmektedir. Halkbank olarak Türkiye’nin yüzyılında başkalarının açtığı sanal evrenlerde yer almaya çalışmadan, kendi evrenimizi kurmayı hedefledik. Halkbank olarak metaverse stratejimizi adım adım uygulamak için Türkiye’de geliştirilen bir metaverse evreni ile işbirliği yaptık ve metaverse ve web 3.0 dönüşümü stratejimizi başlattık. Bu stratejinin ilk adımı olarak şubemizi açıyoruz.

ifadelerini kullandı.

Metaverse’ün geleceğine inanan ve bununla ilgili “Metaverse Bölüm Müdürlüğü” kuran Halkbank, ilk metaverse şubesini ” mobil uygulama mağazaları üzerinden” kullanıma açtı. Yapılan açıklamaya göre metaverse şubesinde bankanın ürünlerine yönelik bilgilendirici içeriklerle birlikte ürün başvuruları da yer alıyor.

Halkbank olarak metaverse stratejilerini adım adım uygulamak için Türkiye’de geliştirilen bir metaverse evreni ile iş birliği yaptıklarını belirten Arslan, “Metaverse ve blockchain dönüşümünde bankacılık sektörünün öncü olacağını öngörüyoruz. dedi.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!