Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase, Cardano (ADA) Staking’ini Başlattı

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase, Cardano (ADA) staking’ini başlattığını duyurdu.

Coinbase, 24 Mart tarihinde resmi blog sayfası üzerinden yaptığı açıklamada stake portföylerini ölçeklendirme planları doğrultusunda staking tekliflerini Cardano’yu içerecek şekilde genişlettiklerini duyurdu.

Coinbase’in kıdemli ürün müdürü Rupmalini Sahu, Cardano staking’inin duyurusunda Cardano’nun Ethereum’un yeni nesil bir evrimi olarak tasarlanmış bir blockchain olduğuna ve piyasa değerine göre en değerli ilk 10 kripto para birimi arasında bulunduğuna değindi.

Coinbase tarafından yapılan açıklamaya göre Cardano staking‘inin yıllık tahmini getiri oranının (APY) yaklaşık %3,75 olması bekleniyor. Bu oran stake eden kullanıcı sayısına bağlı olarak değişebilecek. Kullanıcılar ödüllerini 20-25 günlük bir ilk stake süresinin ardından her 5 veya 7 günde bir alacak.

Paylaşımda ayrıca stake edilen Cardano’ların kullanıcıların hesaplarında kalacağına ve istenildiği zaman hizmetin iptal edilebileceğine yer verildi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saatte %9,3 değer kazanan Cardano (ADA), haberin kaleme alındığı sıralarda 1,16 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!