Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABBC Foundation; Alibaba Tarafından Satın Alınacağı Söylentilerini Yalanladı

Ali Baba Coin Foundation’ın (ABBC) CEO’su Jason Daniel Paul Philip, Alibaba Group’un, ABBC Foundation’ı kendi şirketler grubuna katacağı söylentileri ile ilgili resmi bir açıklama yaptı. Alibaba Group ve ABBC Foundation’ın yalnızca aralarında süre gelen marka anlaşmazlığı konusunu açıklığa getirmek için görüşmekte olduklarını belirten CEO, konu hakkında şunları ifade etti:

“Şirketimizin adının sürekli olarak Çin’deki çevrimiçi piyasalardan biri olan Alibaba Group ile beraber anılmasına ve kendileri ile bir bağlantımız olmadığı ile ilgili yaptığımız açıklamalara rağmen bazı kişiler ve medya, şirketimizin Alibaba Group tarafından satın alınacağı gibi yanlış çıkarımlarda bulunmaktadırlar. Şimdilik böyle bir konu gündemimizde değil.”

Yakın zamanda, bahsi geçen satın alım haberi, çeşitli kripto para medya kanallarında ve online topluluklarda konuşulmaya başladı. Bu söylentilere bir son vermek isteyen ABBC Foundation, konunun bir satın alım değil, marka ismi ile ilgili anlaşmaya varmak ile ilintili olduğunu belirtti. Jason Daniel topluluk üyelerinin, müşterilerin ve destekçilerin konu ile ilgili daha fazla varsayımda bulunmamalarını rica ederken, herkese iş birlikleri için teşekkür etti.

ABBC kurulduğundan beri Alibaba Group ile marka isim benzerliğinden dolayı birçok sıkıntı ile karşı karşıya geldi. Daha önce de Çin’deki şirketler grubu ile ilgisi olmadığını belirten ve marka ismini Birleşik Arap Emirlikleri’nden alan Orta Doğu şirketinin ismi aslında Alibaba ve Kırk Haramiler hikayesinden geliyor.

Birçok kaynakta Alibaba Group ile bağlantısı olmadığını açıkça belirtmiş olan ABBC, gerek sosyal medya üzerinden gerek de haber kanalları üzerinden bu yanlış anlaşılmaya son vermek ve iki şirketin birbirinden bağımsız olduğunu göstermek için ellerinden geleni yapmakta.

Yapılan son resmi açıklama ile tüm bu söylentilerin sona ereceğini uman ABBC, şimdilik pazarda iyi bir yer edinmiş ve gelecekteki büyümesi için iyi bir potansiyel sergiliyor gibi görünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment