Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABCC Kripto Para Borsası, Tron’un TRC10 Tokenlerini Listeleyecek İlk Platform Oldu

ABCC kripto para borsası geçtiğimiz tarihlerde piyasa hacmine göre en büyük dokuzuncu kripto para birimi Tron ile ortaklık imzaladı. Söz konusu duyuru 15 Ocak tarihinde Tron’un kurucusu ve CEO’su Justin Sun tarafından Twitter üzerinden de duyuruldu.

Duyuruya göre, ortaklık gereğince ABCC kripto para borsası Tron ağı tabanlı TRC10 tokenlerini listeleyecek ilk platform olacak. Duyuru, borsa tarafından hem TRC10 hem de TRC20 tabanlı tokenleri destekleyeceği hakkında spekülasyonlar çıkması sonrası yapıldı.

TRC20 ile TRC10 tokenlerin arasındaki temel fark, TRC20’nin TVM (Tron Virtual Machine) destekli olup, TRC10’un olmaması olara kbiliniyor. TRC20 bunun yanı sıra Ethereum ERC-20 tokenleri ile tamamiyle uyumlu. 2018 yılının Aralık ayında Tron CEO’su Justin Sun, şirketin Ethereum ve EOS geliştiricilerini kurtarmak için bir fon üreteceğini ve diğer platformların çökeceğini duyurmuştu.

Bundan daha yakın bir tarihte ise BitTorrent’in eski CSO’su Morris, Tron’un ‘çöp’ olduğunu ve Justin Sun’ın sadece bir pazarlama dahisi olduğunu ifade etmişti. Tron son haftaların en çalkantılı kripto para birimlerinden birisiydi ve bir hafta önce çift haneli yükseliş elde ettikten sonra yerini tekrar düşüşe bıraktı ve dokuzuncu sıraya geriledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment