Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD Başkan Adayı Yang, Blockchain Sektörünü Düzenlemek İstiyor

2020 Amerikan Başkanlık seçimlerinde Demokratların olası adaylarından bir tanesi olan Andrew Yang, katıldığı bir yangında kripto para ve Blockchain sektörünü düzenlemek istediğinden bahsetti.

Başarılı isim, şu anda ülkesinin bu alandaki eksik regülasyonlardan dolayı dezavantajlı durumda olduğunu ifade ederken, şunları söyledi:

”Regülasyon konusunda bizden önde olan ülkeler, bu yeni sektörde gücünü arttırmaya devam ediyor. Onların koyacakları kuralları takip etmek ve onlara tabii kalmak durumunda kalabiliriz. Ben bunu istemiyorum.”

Kripto paraların ve dijital ürünlerin daha şimdiden oldukça büyük bir ekonomi oluşturduklarını ifade eden başarılı isim, buna karşın ABD hükümetinin bu konu ile ilgili olarak net bir plan oluşturamadığını da söyledi.

Kongre’nin bazı üyelerinin kripto para konusunda oldukça yanlış ve eksik bilgiye sahip olduğunu ancak buna karşın bu konu hakkında ahkam kestiğini ifade eden Yang, bunun da utanç verici bir durum olduğunu söyledi.

Yang, bu teknolojiyi başarılı bir şekilde regüle etmek için, hükümetin öncelikle bu alanda bilgi sahibi olması gerektiğini ifade ederken, bunu yapmak için de ellerinden geleni çabayı göstereceklerine sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment