Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD Başkanlık Seçimi Köpek Coin’i CONAN 3 Haftada 30x Yaptı! 100x Potansiyelli Coinler Hangileri?

ABD Başkanlık Seçimi yarışı gün gittikçe kızışırken kripto para piyasası da bu rekabetten etkileniyor. Donald Trump’tan ilham alan kripto para birimlerine eklenen köpek coin CONAN, son haftalardaki performansı ile rüzgar estiyor. 

Token, Conan isimli bir özel operasyon köpeğinden ilham alıyor. Trump’ın 2019 yılında ağırlayarak madalya ve plaket verdiği Conan’dan esinlenerek geliştirilen ve 29 Şubat’ta piyasaya sürülen CONAN coin, 3 haftada 30x yaparak ralli yapan projeler arasına katılıyor. 

6 sıfırlı bir kripto coin iken 2 sıfırı atarak 4 sıfırlı bir fiyata düşen CONAN coin, DexTools verilerine göre 20 milyon dolarlık bir piyasa değeri yaratıyor. 827 bin dolarlık likiditeye sahip proje yalnızca son 24 saatte 2,7 milyon dolarlık piyasa hacmine sahne oluyor. 

Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 0,00002068 dolardan işlem gören CONAN coin, son 24 saatte yüzde 34 oranında düşüş gösteriyor. Yeniden yükselişe geçip geçmeyeceği merak edilen köpek coin CONAN için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 

Yatırımcılar son dönemlerde 100x yapma potansiyeline sahip projelere yöneliyor. Ön satış performansı ile borsa listelemeleri sonrasında da bu başarıyı sürdürme sinyalleri veren projeler, topladıkları milyon dolarlık fonlar ile kripto dünyasını alt üst ediyor. 

Dogeverse Token 10 Milyon Doları Aştı

Son günlerin en dikkat çekici ön satış etkinliğine sahip Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcılar, indirimli fiyatlara adeta akın ediyor. 8 Nisan’da başlayan ön satışta şu ana kadar toplanan fonlar 10,3 milyon doları aşıyor. 

İlk gerçek çok zincirli DOGE projesi olma hedefindeki Dogeverse token, Ethereum, BNB Zinciri, Avalanche, Solana, Base ve Polygon ağlarını bir araya getiriyor. Birlikte çalışabilirlik ve verimliliği vurgulayan platform, yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor.

Staking özelliğiyle pasif gelir elde etme imkanı da sunan proje, blok zincirlerinin arasındaki duvarları yıkarak özgür ve güvenli bir ekosistem inşa etmek için harekete geçiyor. Aşamalı ön satış etkinliğinin her diliminde fiyat artarken mevcut aşamada yatırımcılar 0,000301 dolar ödeyerek Dogeverse token satın alabiliyor. 

100x yapması muhtemel proje arayışındaki meme coin meraklıları, ETH, USDT, BNB, MATIC, AVAX veya kart işlemleriyle ön satış etkinliğine katılarak çok zincirli DOGEVERSE satın alabiliyor. 

99Bitcoins Token 1 Milyon Dolara Koşuyor

Öğren-Kazan temalı 99Bitcoins token satın almak isteyen yatırımcılar, aşamalı bir ön satış etkinliği ile kripto öğrenmeyi demokratikleştirmeyi hedefleyen projedeki yerini alabiliyor. Şu ana kadar 750 bin dolardan fazla fon toplamayı başaran proje hızla 1 milyon dolara doğru ilerliyor. 

2013 yılından beri kripto dünyasında olan ancak yakın zamanda el değiştiren bir kripto platformu olan 99Bitcoins, topluluk odaklı yaklaşımı ile dikkat çekiyor. 99 bin 999 dolarlık BTC ödüllü bir airdrop etkinliği düzenleyen proje ekibi, 99 katılımcıyı ödüllendirmeyi planlıyor. 

Toplamda 99 milyar adet arzı olan 99BTC tokenlerin yüzde 10,5’i ön satış etkinliğine, yüzde 14’ü staking özelliğine, yüzde 27,5’i proje fonlarına, yüzde 17’si topluluk ödüllerine, yüzde 8’i borsa likiditesine ve yüzde 23’ü pazarlamaya tahsis ediliyor.

99BTC ön satışında her aşamada token fiyatı artırılıyor. Mevcut aşamada yatırımcılar, 0,00102 dolar ödeyerek 99BTC token satın alabiliyor. Öğrendikçe kazandıran 99BTC token satın almak isteyen yatırımcılar, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri kullanarak ön satış etkinliğine katılabiliyor. 

10 Milyon Dolar Toplayan Slothana Token İçin Son Günler

Solana tabanlı yeni bir meme coin projesi olan Slothana coin satın almak isteyen yatırımcılar için düzenlenen ön satışta son günler yaşanıyor. Öncül projeler olan BOME ve SLERF gibi bağış odaklı bir ön satış ile yatırımcılarla buluşan SLOTH coin, şu ana kadar topladığı 10 milyon doları aşan fonlar ile 100x yapması muhtemel coinler arasında gösteriliyor. 

Kitlesel fonlama modeli ile geliştirilen proje, geleneksel ön satışların aksine aşamalı bir fiyat artışı politikası takip etmiyor. Herhangi bir aşama bulunmayan ön satışta yatırımcılar, ilk günden beri sabit fiyatlar ile SLOTH coin satın alabiliyor. 

Yatırımcıların SLOTH ön satışına katılması için yalnızca SOL gönderimi yapması gerekiyor. Belirlenen adrese 1 SOL gönderen yatırımcılar, karşılığında 10 bin SLOTH coin elde edebiliyor. Airdrop etkinliği ile dağıtılacak olan SLOTH coin’de herhangi bir token talep dönemi veya bekleme süresi de söz konusu olmuyor. 

Meme coin çılgınlığının yeni oyuncusu Slothana coin ön satışına katılmak için kripto meraklılarının merkezi borsaları değil Phantom gibi merkeziyetsiz bir kripto cüzdanı kullanması gerekiyor.

9-5 çalışmaktan yorulan ve zengin olmayı hayal eden ofis tembellerini hedefleyen proje ekibi, Solana tabanlı meme coin projelerine ilgi gösteren yatırımcıları ön satışa davet ediyor. 

Proje sayfasında yer alan bilgilere göre yatırımcıların indirimli fiyatlardan yararlanmak için 4 gün gibi bir süresi bulunuyor. Tüm SLOTH coin sahipleri, gerçekleşecek borsa listelemeleri sonrasındaki performansı heyecanla bekliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!