Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD Hazine Bakanlığı’ndan Kripto Para Toplantısı

ABD Hazine Bakanlığı kripto paralarla ilgili yeni bir toplantı düzenledi. Hazine Bakanı Steven Mnuchin’in de bizzat katıldığı bu toplantıda kripto para düzenlemeleriyle ilgili bazı bilgiler paylaşıldı.

Öncülerle Toplantı

ABD Hazine Bakanlığı kısa süre önce bir basın duyurusu yayınladı ve kripto paralarla ilgili yeni bir toplantı düzenlendiğini açıkladı. Bakanlık tarafından paylaşılan bilgilere göre bu toplantıya kripto para sektörünün kanaat önderleri ve mevzuat uyum uzmanları katılım gösterdi.

Başlıca kripto para düzenlemelerinin konuşulduğu bu toplantıda dijital para dünyasındaki zorluklardan, eksikliklerden ve belirsizliklerden de bahsedildi.

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin’in bu konuyla yakından ilgilendiğini biliyoruz. Kendisi kripto para sektörünün önemini sıkça vurguluyor, ABD’nin bu alanda diğer ülkelerden geri kalmaması gerektiğini hatırlatıyor.

Geçtiğimiz gün düzenlenen toplantıda da kripto para dünyasındaki yenilikçi projelere vurgu yapan Mnuchin, şunları söyledi:

Amerika Birleşik Devletleri mevcut finans sistemini geliştirebilecek, bilinçli ve yenilikçi projelere kucak açar. Bir yandan yenilik yaparken bir yandan da ulusal güvenliğimizi korumalı, finans sistemimizin bütünlüğünü bozmamalıyız.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment