Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD’li Kongre Üyesİ Açıkladı: Bitcoin’in Geleceği Parlak

ABD’li kongre üyesi Tom Emmer, katıldığı bir programda Bitcoin’in geleceğini yorumladı ve genel olarak oldukça olumlu açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyetçi Parti üyelerinden Tom Emmer kısa süre önce Morgan Creek CEO’su Anthony Pompliano ile bir araya geldi ve kripto para dünyasının mevcut durumunu değerlendirdi. İkili program sırasında kripto para regülasyonlarından, son zamanlarda alınan bazı önemli kararlardan ve bu piyasanın geleceğinden bahsettiler.

Kripto Para Regülasyonları

ABD’li kongre üyesi Tom Emmer kripto paraların günümüzde hala pek çok kişi için bir gizem olduğunu düşünüyor. Onun görüşlerine göre insanlar kripto paralar hakkında hala yeterli düzeyde bilgi sahibi değiller ve Bitcoin gibi kripto paraları kendilerine hala uzak görüyorlar.

Fakat Emmer bunun uzun vadede bir sorun olacağını düşünmüyor. Şu anda diğer kongre üyeleriyle birlikte yeni bir tasarı üstünde çalıştıklarını söyleyen Emmer, hazırlanacak yeni regülasyonlarla birlikte kripto para kullanımının ciddi ölçüde kolaylaşacağına inanıyor.

Bitcoin’in Geleceği

Kripto para kullanımınının kolaylaşması halinde çok daha fazla kişinin kripto para kullanmaya başladığını görebiliriz. Emmer da ABD’deki kripto para kullanımının bu şekilde çoğalmasını istiyor.

ABD’deki yetkililer geçtiğimiz günlerde ülkedeki bankaların kripto para hizmeti sunabileceklerini açıkladılar ki bu kripto para sektörü için oldukça önemli bir karardı. Emmer, kripto para kullanımının tam olarak bu gibi kararlarla ve gelişmelerle birlikte yayılacağına inanıyor.

Onun tahminlerine göre önümüzdeki yıllarda daha fazla kişinin kripto para kullandığını göreceğiz çünkü yeni nesil Bitcoin’e daha yatkın durumda. Fakat bu sürecin sorunsuz bir şekilde işleyebilmesi için önce kripto paralara ilişkin bazı soru işaretlerinin giderilmesi gerekecek. Çünkü Emmer’ın da dediği gibi, ABD’deki kongre üyelerilerinin aklına Bitcoin denince hala “Silk Road geliyor”.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment