Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD New Jersey Merkezli Banka, Kripto Hizmeti Sunmak İçin Bakkt ile Ortaklık Açıkladı

New Jersey merkezli 2.7 milyar dolar konsolide varlığı bulunan ortak topluluk bankası Manasquan, müşterilerine kripto para alım-satım ve depolama hizmeti sunmak için Bakkt Holding ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Dijital varlık platformu olan Bakkt, 21 Aralık tarihinde yaptığı basın açıklamasında Manasquan Bankası’nın, müşterilere kripto para alım-satım ve depolama hizmeti sağlayan “erken benimseme programı”na katıldığını duyurdu.

Manasquan Bankası ortaklık ile bireysel müşterilerine, bankanın mobil uygulaması üzerinden kripto para alım-satım ve depolama hizmeti sağlayacak. Banka, müşterilerine bilinen ve güvenilen dijital bankacılık ortamında basit ve ulaşılabilir kripto para erişimi sunabilecek. Bu sayede bankanın, bu büyüyen sektörde yeni müşteri kitlesine ulaşması sağlanacak.

Bakkt Gelir Müdürü Sheela Zemlin gerçekleşen ortaklık hakkında;

Bu, Manasquan Bankası müşterilerine farklı bir dijital varlık olarak kripto para birimlerine adapte olmalarına büyük bir fırsat sağlayacak. Kripto paraların, yatırımcıların yeni değer yaratabildiği ve dijital varlıklar ile ticaret yapabildiği Web3 ekonomisinin merkezi olduğu açıktır.

açıklamalarında bulundu.

Manasquan Bankası Başkanı ve CEO’su James Varraco yaptığı açıklamada;

Büyümemizi arttırmaya ve müşterilerimizin dijital ekonomiye katılması için yeni fırsatlar sunmaya odaklandık.

dedi.

Bakkt’ın erken benimseme programı 2022 yılının ilk çeyreğinde başlaması bekleniyor. Manasquan’ın hala programa katılımı için bankanın temel finansal hizmet sağlayıcısının, programı benimsemesi gerekiyor.

 

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!