Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD Televizyonlarında Kripto Para Reklamı Yayınlanıyor

“Dijital devrimin” bir parçası olarak kabul edilen kripto paralar CNBC gibi ana akım medya kanallarında da boy gösteriyorlar.

Digital Currency Group CEO’su Barry Silbert geçen hafta kripto para destekçilerini sevindirecek bir duyuru yaptı. Silbert Grayscale’in CNBC, Fox News gibi kanallara reklam verdiğini ve bu kanallarda bundan böyle Bitcoin’in görülebileceğini açıkladı.

Bazı kripto para yorumcuları bunu “haftanın en bullish haberi” olarak yorumladılar. Çünkü Bitcoin gibi kripto paraların bu gibi gelişmeler sayesinde ana akımın birer parçası olacakları düşünülüyor.

Reklamlar Yayınlanmaya Başladı

Grayscale’in kripto paralar için özel olarak çektiği reklam videosu bugün TSİ 14:00 sularında televizyonlarda yayınlanmaya başladı. Teknolojinin tarihini konu alan bu reklam çalışmasında insanlara “Dijitale geçiş yapın” çağrısında bulunuluyor.

Yukarıdaki 30 saniyelik bu reklamda insanlara paranın tarihi hakkında genel bir bilgi veriliyor. Reklamda; devletlerin itibari paralara geçiş yapıldıktan sonra “sonsuz miktarda para basmaya başladıkları” mesajı veriliyor. Reklamda ayrıca dijital paralara geçiş yapmanın vaktinin geldiği vurgusu yapılıyor ve Grayscale’in sunduğu hizmetler tanıtılıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment