Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Açıkladı: Chainlink 32 Doları Görebilir

Cane Island Alternative Investors Fonu kurucu ortağı Timothy Peterson, Chainlink’in yıl sonuna kadar 32 doları göreceğini söyledi.

Son günlerde rekordan rekora koşan Chainlink (LINK) hakkında konuşan Cane Island Alternative Investors Fonu kurucu Ortağı Timothy Peterson, LINK’in yıl sonunda 32 dolara ulaşabileceğini ama bu hareketliliğin yatırımcılar için risk oluşturduğunu söyledi. Son 24 saatte 14 dolara kadar ulaşan Chainlink, şu an 13.57 dolardan işlem görüyor.

Chainlink’in büyüme hızını baz alan ve buna göre bir tahminde bulunan Peterson, LINK fiyatının yıl sonuna dek 32 dolara kadar çıkabileceğini düşünüyor. Fakat Peterson bunu söylerken LINK’in 32 dolar seviyesini muhafaza edemeyeceğini, bunun “sürdürülebilir” bir hedef olmadığını vurgulamayı da ihmal etmiyor. Peterson ayrıca Chainlink fiyatının zaten çok fazla yükseldiğini ve artık yeni yatırımcılar için risk teşkil etmeye başladığını belirtiyor.

Tahminlerinde Yanılmıyor

Bugüne kadar yaptığı güvenilir tahminlerle yatırımcıların radarındaki isim Peterson, LINK’in Ağustos ayında 8 dolara, Bitcoin’in ise 10 bin dolara ulaşacağını tahmin etmişti. Ayrıca Peterson LINK’in piyasa değeri olarak Bitcoin SV ve Bitcoin Cash’i geçeceğini de öngörmüştü. Piyasa değeri yaklaşık 5.2 milyar dolara ulaşan LINK, Bitcoin SV’yi geride bıraktı ve borsalarda 6. sırada listelendi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment