Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Temmuz Ayında En Çok Tıklanan 20 Borsa

ICO Analytics’in hazırladığı tabloda kripto para yatırımcılarının Temmuz ayında en çok ziyaret ettikleri borsalar yer aldı.

Ico Analytics, kripto para borsalarının Temmuz ayı ziyaretçi sayılarını içeren bir tablo yayımladı. Kripto para sektöründe en çok kullanılan 20 borsanın olduğu bu tabloda, Temmuz ayındaki tıklanma rakamlarıyla beraber tıklanma sayıları oranındaki artışı da görmek mümkün.

Yüksek segmentli borsaların daha da değer kazanarak toplam hacmin %60’ını domine ettiği göze çarparken, düşük segmentli olarak adlandırılan borsaların tıklanma hacminde ise daha fazla küçülme görüldü.

Binance Yine Başı Çekiyor

Geçtiğimiz aylarda yine listenin zirvesinde yer alan Binance, Temmuz ayında da geleneği bozmadı. Neredeyse 25 milyona varan tıklanma rakamları ve Haziran ayına kıyasla %9.8 oranında bir büyüme yaşayan Binance’i 22.5 milyon tıklanma ile Coinbase takip etti. Coinbase borsasının ise tıklanma sayılarındaki büyüme, Binance’in neredeyse 2 katı olacak şekilde, %18 olarak duyuruldu.

Borsaların ziyaretçi sayıları, ICO Analytics

Çoğunluk olarak tıklanma oranlarında artış sayılarını görsek de maalesef herkes kazanan olamıyor. BitMEX’in tıklanma oranları %1.6 düşerken, OKEx ise %6 gibi bir düşüş oranı ile tabloda yer aldı.

Ico Analytics’in resmi hesabından yayımladığı tabloda dikkat çeken bir diğer nokta ise, ilk iki sıradaki değerler birbirine gayet yakınken geri kalan 18 borsadaki tıklanma sayılarının Binance ve Coinbase’e oranla çok düşük kalması.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment