Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple’ın Ortağı MoneyGram Milyonlarca Yeni Kullanıcıya Uzanıyor

Sri Lanka’nın önde gelen para transfer platformu MMBL Money Transfer ile MoneyGram anlaştı.

Ripple’ın ortağı MoneyGram, Sri Lanka merkezli önde gelen para transfer platformlarından biriyle ortaklık kurduğunu açıkladı. MMBL Money Transfer, ülkedeki en kayda değer platform olarak görülüyor.

Yerel medyaya göre, MoneyGram böylece milyonlarca yeni kullanıcıya ulaşabilecek. Böylece MoneyGram sayesinde kullanıcılar, Sri Lanka sınırları dışından da para transferi alabilecek ve yatırımlarını dünyanın her yerine kolayca ulaştırabilecekler.

MoneyGram’ın bölge yetkilisi Anil Kapur, bu ortaklığın kullanıcılara yansıyacak bir başka artısının geceleri ve hafta sonları da rahatlıkla transfer yapılabilecek olması olduğunu belirtti.

MoneyGram ve Ripple İlişkisi

Geçtiğimiz yılın ortalarında ortaklıkları başladıktan sonra Ripple’ın, MoneyGram’dan %10’luk bir pay aldığı biliniyor. İşbirliklerinin bir parçası olarak Ripple, MoneyGram’ı dünyanın çeşitli yerlerinde gerek altyapı gerek transfer kolaylığı sistemleriyle destekledi. Ripple’ın bu yılki planının da aynı şekilde ve yükselen bir başarı oranıyla ortaklığı devam ettirmek olduğu söyleniyor.

Ripple’ın ürettiği XRP de bu gibi ortaklık haberlerinden olumlu yönde etkileniyor. 13 milyar dolarlık piyasa değeriyle en büyük kripto paralardan biri olan XRP, son 3 ay içerisinde neredeyse %50 oranında değer kazandı. Bundan 3 ay önce 0.20 dolardan işlem gören XRP an itibarıyla 0.29 dolardan satılıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment