Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD’deki Seçimlerden Önce Bu Memecoinler 3x Kazandırdı

ABD başkanlık seçimlerinde Joe Biden’ın yerine Demokratların başkan adayı olarak potansiyel adaylardan esinlenen memecoinler, son 24 saat içinde kayda değer kazançlar elde etti.

CoinGecko verilerine göre, PolitiFi kategorisindeki memecoinler arasında yanlış yazılmış “Gabin Noosum” %15, “Kamala Horris” ise %250 oranında yükseldi.

Buna ek olarak, bağımsız başkan adayı Robert F. Kennedy Jr.’dan esinlenen ve yanlış yazılmış “Ruburt F Kenidy Jr” memecoini de aynı dönemde %10 değer kazandı.

Biden’ın potansiyel rakiplerinden esinlenen memecoinlerin değer kazanmasının aksine, yanlış yazılmış “Jeo Boden” memecoini ise son 24 saatte %30’dan fazla değer kaybetti.

Alternatif isimler gündeme geldi

Başkan Joe Biden’ın geçen hafta Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump ile yaptığı televizyon tartışmasındaki performansı, 81 yaşındaki liderin yeniden seçim yarışından çekilmesi çağrılarına yol açtı.

Bu durum, Kasım ayında Trump ile karşı karşıya gelecek potansiyel isimlerin gündeme gelmesine neden oldu. Biden, başkanlık adaylarının kaydını tamamlaması için Ohio yasalarının belirlediği son tarih olan 4 Ağustos’a kadar yarışta kalıp kalmayacağına karar vermek zorunda.

Biden’ın yerine geçmesi muhtemel adaylar arasında Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Michigan Valisi Gretchen Whitmer, California Valisi Gavin Newsom, Ulaştırma Bakanı Pete Buttigieg, Senatör Cory Booker, Illinois Valisi J.B. Pritzker ve Senatör Amy Klobuchar yer alıyor.

Özellikle Newsom, sık sık Biden’ın yerine geçmesi için önerilen isimler arasında öne çıkıyor. 2020’de başkan adayı olan Buttigieg ve 2019’da Biden’a karşı yarışan Booker da güçlü seçenekler arasında kabul ediliyor.

Standard Chartered analistleri, Joe Biden’ın başkanlık yarışına devam etmesi halinde Bitcoin’in Ağustos’ta yeni bir fiyat rekoru kırıp seçime kadar 100.000 dolar olabileceğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!