Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD’li Bankacılık Devi JPMorgan’dan Kripto Merkezi Geliyor

ABD’li bankacılık devi JPMorgan, blokzinciri ile ilgili geliştirmelere odaklanacak bir kripto inovasyon laboratuvarı açıyor.

JPMorgan’ın yatırım yaptığı merkeziyetsiz finans (DeFi) platformu Onyx’in Dijital Varlıklar Başkanı Tyrone Lobban, bir LinkedIn gönderisinde Atina‘da açılacak inovasyon laboratuvarının detaylarına yer verdi. Kripto merkezi olarak tanımlanan bu oluşum doğrultusunda bir araya getirilecek ekip, Onyx Blockchain Launch’ın bir parçasını oluşturacak ve geleceğe yönelik geliştirmelerin temelinde rol alacak.

Atina’da yer alacak söz konusu merkezin kripto para merkezinin yapay zeka, blokzinciri, e-finans ve kriptografi alanlarında çalışmalar yapması planlanıyor.

Lobban konu hakkındaki paylaşımında Web3’ün önemine değinirken, Atina’daki merkez için işe alım yapılacağını da dile getirdi:

J.P. Morgan, Atina’da Onyx’i desteklemek üzere blokzinciri ile ilgili ürünler geliştirmeye odaklanacak bir inovasyon laboratuvarı açıyor. Dijital kimliğin Web3’ün kilidini açacak olduğuna inanıyoruz. Öte yandan bu gelişmelerin hem Web2 hem de Web3 için tamamen yeni etkileşimler ve hizmetler sağlayabileceğini düşünüyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!