Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD’li Bankacılık Devi, ”Ripple Uzmanı” İşe Aldı!

ABD’nin en büyük ikinci bankası konumunda olan Bank of America, blockchain tabanlı ödeme ağı Ripple’a özel bir çalışan işe almış gibi gözüküyor.

Profesyonel iş ve sosyal medya ağı LinkedIn üzerindeki iş ilanına göre, BoA Ripple ağı için ”ürün yöneticisi” pozisyonuna olan başvuruları durdurdu. Yayınlanan ilanda söz konusu kişinin Ripple Projesi için ürün yönetiminden sorumlu olacağı vurgulandı.

”İlgili kişi ürün stratejisi ve büyümesinden sorumlu olup, günlük ürün yönetim rutinlerini denetleyecek ve yeni girişimlerin oluşturulmasını sağlayacak.”

Bu da aslında dünyanın en büyük bankalarından birisi olan BoA’nın, hali hazırda birçok üyesi bulunan RippleNet’e katılma aşamasında olduğunu gözler önüne sermekte. BoA geçtiğimiz Temmuz ayında bu konu üzerine bir patent almayı başarmıştı.

Bankalar boyutları ne olursa olsun kripto para birimlerine düşmanca bir tavır sergilemeleri ile bilinmekteler. BoA gibi önde gelen bir bankanın bu tavrı bırakıp Ripple’a katılması kesinlikle diğer bankalar için önemli bir teşvik olabilir.

Ripple özellikle son haftalarda başlattığı girişimlerine böyle bir yenilik katarsa, XRP uzun vadeli bir yükselişe geçebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment