Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD’li Borsa Miami ve New York’un Kripto Paraları İçin Ticareti Durdurdu

ABD’li kripto para borsası OKCoin, Miami ve New York City şehirlerinin büyük vaatlerle ortaya çıkan kripto para birimleri için ticareti askıya aldığını duyurdu.

OKCoin yakın tarihli bir duyurusunda, likidite yetersizliğini gerekçe göstererek MiamiCoin (MIA) ve NYCCoin (NYC) ticaretini 16 Mart itibariyle askıya aldığını beyan etti. Öte yandan beklenmedik düşük likidite sorunu çözüldüğü taktirde varlıkların alım-satım işlemlerinin tekrardan aktif hale getirileceği vurgulandı.

Bildiriye göre bu süreç içerisinde söz konusu iki token’ın platformdan çekim işlemlerinde herhangi bir aksaklık yaşanamayacak:

Platformumuzdaki bu tokenların sınırlı likiditeye sahip olması, fiyat manipülasyonu ve dolandırıcılık faaliyeti olasılığı yarattı. Bu risklerin hiçbiri gerçekleşmemiş olsa da, olası herhangi bir suiistimalin önüne geçmek istedik.

CityCoins tarafından geliştirilen MiamiCoin ve NYCCoin, vatandaşların kendileri ve yaşadıkları şehirler için kripto tabanlı gelir elde etmelerini sağlayan bir projeydi ve sadece OKCoin tarafından alım-satıma açılmıştı. Özellikle MiamiCoin, Belediye Başkanı Francisco Suarez tarafından tanıtılmış ve desteklenmişti. Fakat zaman içerisinde halkın bu projeye olan ilgisi azaldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!