Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD’li Borsa Trump ve Biden Meme Coinlerini Listeledi: Fiyatlar Uçuyor!

ABD’nin en büyük kripto para borsalarından biri olan Kraken, siyasi temalı meme coinleri listeleyerek fiyatta yükseliş yarattı.

Kraken Twitter üzerinden 4 Haziran tarihinde yaptığı açıklamada, ABD Başkanlık seçimleri için dikkat çeken meme coinler TREMP ve BODEN’i listelediğini duyurdu.

Söz konusu listeleme ile Kraken, ABD’de ilgili kripto paraları listeleyen en büyük borsa haline geldi. PoliFi adı verilen siyaset ile ilişkili tokenlar, bir adaya olan desteği ifade etmenin bir yolu olarak görünüyor. Şu ana kadar ABD başkanlık seçimlerinde kripto paralar oldukça etkili olurken en büyük kripto paralar ise MAGA, TREMP ve BODEN isimli meme coinler oldu.

ABD vatandaşlarının kendi seçecekleri başkanlara ilişkin tokenları alıp-satabilmelerine olanak sağlanması büyük bir adım olarak görülüyor.

CoinGecko verilerine göre Joe Boden (BODEN), son 24 saatte %40 yükseliş yaşayarak 0,356 dolara erişti. Söz konusu meme coin, 245 milyon dolarlık market değerine sahip durumda bulunuyor.

Öte yandan Doland Tremp (TREMP), son 24 saatte %26,9 yükseliş yaşadı ve 1,48 dolardan işlem görüyor. TREMP, 148 milyon dolarlık market değeri ile BODEN’in gerisinde yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!