Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD’li Dev Borsa Rakibi Coinbase’in İzinde: 100 Milyon Dolar İçin Tarih Verildi!

ABD’nin en büyük kripto para borsalarından Kraken, rakibi Coinbase’in izinden giderek halka açılmak için finansman turu hedefliyor.

Bloomberg tarafından 6 Haziran tarihinde sunulan habere göre Kraken, potansiyel bir halka arz için yeni bir finansman turu düzenlemeyi düşünüyor.

Bloomberg’e konuşan kaynaklara göre kripto para piyasasında fiyatların yükselmesiyle yatırımcıların piyasaya daha çok ilgi göstermesi, finansman turunu 100 milyon doların üzerine dahi çıkarabilir. Kraken ayrıca daha fazla fon toplama talebinde bulunması durumunda tur yıl sonuna kadar tamamlanacak. 

Kraken tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kraken’in misyonuna yönelik stratejik yolları, kriptonun küresel olarak benimsenmesini hızlandırmak amacıyla her zaman araştırıyoruz.

Kraken’in en büyük rakiplerinden Coinbase’in halka açık bir şirket olmasının da bu planlarda etkili olduğu tahmin ediliyor.

Bloomberg’e konuşan kaynaklara göre Kraken’in halka arzının önümüzdeki yıl içerisinde yapılmasının planlandığı belirtildi. The Block’tan alınan verilere göre bu yılın başından bu yana kripto para şirketlerinde 5,6 milyar doları aşkın para akıtıldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!