Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD’li Dev Varlık Yöneticisinin Kripto Para Portföyü Ayı Piyasasında Yüzde 60 Eridi

ABD’nin en büyük ETF ihraççılarından varlık yönetim şirketi WisdomTree dördüncü çeyrek raporunda, son 12 ayda kripto varlıklarının değerinin %60’ın üzerinde düşüş gösterdiğini bildirdi.

WisdomTree 3 Şubat tarihinde resmi web sitesi üzerinden 2022 yılı dördüncü çeyrek finansal raporunu yayınladı. Raporda, şirketin dördüncü çeyrek 28 milyon doların üzerinde net zararı bulunduğu görülürken son 12 ayda varlıklarının değerinin %60’ın üzerinde düşüş göstermesi en dikkat çeken detaylardan biri oldu.

Şirket raporda geçtiğimiz yılın aynı çeyreğinde yaklaşık değeri 357 milyon dolar olan kripto varlıklarının bu yıl dördüncü çeyrekte 136 milyon dolar seviyesine gerilediğini bildirdi. Şirketin esas faaliyet karının 79,2 milyon dolardan 73 milyon dolara düştüğü belirtilirken zararı ise 11,2 milyon dolardan 28,3 milyon dolara yükseldi.

Öte yandan şirkete dördüncü çeyrekte 5,3 milyar dolar net giriş yapıldığı raporda yer alırken bu girişlerin sabit getirili, ABD hisse senedi ve emtia içerikli ürünlere olan girişten kaynaklandığı da bildirildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!