Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD’li Popüler Sunucudan SEC-Ripple Davası İçin Şaşırtan Yorum

ABD’li popüler sunucu Jim Cramer, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Ripple (XRP) davası hakkında kendinden beklenmeyen bir yorumda bulundu.

Cramer 29 Mart tarihinde yayınlanan programda SEC’nin Ripple’a açtığı ve yaklaşık 2 yıldır devam eden kayıt dışı menkul kıymet satışı davasının Ripple lehine sonuçlanabileceğini dile getirdi. Bir kripto karşıtı olarak bilinen Cramer’ın yorumları kullanıcıları oldukça şaşırttı.

Davanın, kripto para sektörüne karşı sert tutumuyla bilinen SEC aleyhine sonuçlanabileceğini belirten sunucu, ABD Emtia Vadeli İşlem Komisyonu’nun (CFTC) Binance’e açtığı davaya da atıfta bulunarak konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

SEC her fırsatta bu tür şirketlerin menkul kıymet sattığını iddia ediyor. Bence Ripple’a karşı kaybedecekler. Ancak CFTC’nin Binance’e açtığı dava farklı bir kategoride değerlendirilmeli.

Öte yandan kripto para sektörünün önde gelen hukuk aktörlerinden Jhon Deaton Cramer’ın tahminlerinin genelde yanlış çıkmasına atıfta bulunarak şu esprili açıklamayı yaptı:

Cramer’ın bu ifadelerinden sonra XRP yükselmeyi bırakıp hızla düşmeye başladı. Jim rica etsem tekrar XRP’ye dolandırıcılık der misin?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!