Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD’li Yargı Komitesi Üyesi Resmen Kripto Para Sahibi Olduğunu Açıkladı

ABD‘deki Yargı Komitesi’nin üyelerinden olan Bob Goodlatte, yakın zamanda mal beyanı verdi ve kripto para sahibi olduğunu açıkladı. Goodlatte, yaptığı bu beyanla birlikte kripto para sahibi olduğunu resmi olarak açıklayan ilk ABD Kongresi üyesi olabilir.

Goodlatte, her yıl finansal açıklama yapmak amacıyla yayınlanan raporda Bitcoin, Bitcoin Cash ve Ethereum sahibi olduğunu açıkça ifade etti.

Kongre üyesi Goodlatte yaptığı beyana göre 15,001-50,000$ dolarlık Bitcoin, 1,001-15,000 dolarlık Bitcoin Cash ve yine 1,001-15,000 dolarlık Ethereum sahibi.

Yargı Komitesi’nin üyelerinden olan Goodlatte’nin kripto para sahibi olması aslında pek de şaşırtıcı değil çünkü kendisinin oğlu olan Bobby Goodlatte Jr., şu anda dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase’in melek yatırımcıları arasında yer alıyor.

ABD’deki Devlet Ahlak Ofisi, 18 Haziran’da bir açıklama yaparak ABD’de yönetim bölümünde çalışan herkesin (eğer varsa) sahip olduğu kripto paralar hakkında bir beyanatta bulunması gerektiğini belirtti. Devlet Ahlak Ofisi, bu talimata bağlı olan çalışanların talimatı yerine getirmek için 45 gün süreleri olduğunu da belirtmişti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment