Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ticketmaster ve DapperLabs’den NFT Bilet İş Birliği: Flow Altyapısı Kullanılacak

NFT şirketi Dapper Labs, ABD’nin en büyük bilet dağıtım şirketi Ticketmaster ile başlattığı yeni iş birliğini duyurdu.

Dapper Labs, web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada organizatörlerin etkinlik öncesinde etkinlik sırasında ve etkinlik sonrasında NFT’ler yayınlamasına olanak tanıyan bir proje kapsamında Ticketmaster ile iş birliği yapacağını duyurdu.

Ticketmaster, bilet dağıtım işlemlerinde NFT teknolojisini daha önce de Super Bowl için 70.000 sanal hatıra bileti basmak için kullanmış ilgili projede de yine Dapper Labs ile ortaklık kurmuştu. O zamandan beri Ticketmaster’ın farklı projeler için Dapper Labs’ın FLOW blockchain’ini kullanarak 5 milyondan fazla NFT bastığı biliniyor.

Dapper Labs açıklamasında FLOW blockchain’in tercih edilme nedeninin FLOW’un dünya çapında önde gelen spor organizasyonları, eğlence şirketleri ve markaların NFT ihtiyaçları için özel olarak tasarlanmış bir blockchain olduğunu ifade etti.

Dapper Labs İştirakleri Kıdemli Başkan Yardımcısı Mickey Maher konu ile ilgili:

Ticketmaster ile ortaklığımız, milyonlarca canlı etkinlik hayranının, deneyimlerini dijital koleksiyonlar aracılığıyla ölümsüzleştirmesini, paylaşmasını ve geliştirmesini sağlayacak. Ticketmaster bu alanda hızla lider pozisyonunu ele geçirdi bu nedenle onlara destek olmaktan heyecan duyuyoruz.

ifadelerini kullandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!