Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD’nin Tennessee Eyaleti Temsilcisi Kripto ve NFT Yatırımlarının Önünü Açacak Bir Yasa Tasarısı Sundu

ABD’nin Tennessee eyaletinin temsilcisi Demokrat parti milletvekili Jason Powell, Tennessee ile ilçelerinin kripto para birimlerine ve non-fungible token’lara (NFT) yatırım yapmasının önünü açacak bir yasa tasarısı sundu.

Tennessee‘nin kripto teknolojisinde geride kalmaması için hızlı hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Powell, bir röportajda;

Ben Nashville’i temsil ediyorum. Dinamik ve büyüyen bir şehiriz. Teknoloji ile ilgili her şey için olumlu bir ortam sağladığımızdan emin olmak istiyorum. Blockchain teknolojisine büyük bir inancım var.

ifadelerine yer verdi.

Kripto dostu yasaların daha fazla şirketi eyalete yatırım yapmaya teşvik edeceğini söyleyen Powell;

Bu konuda iyimserim. Çünkü politikacı arkadaşlarımın da eyaletin ön plana çıkmasına yardımcı olmak istediğini düşünüyorum. Ekosistemimizin bir parçası olmak isteyen şirketleri teşvik edecek profesyonel bir iş ortamı yaratmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.

açıklamalarında bulundu.

Powell ayrıca birçok insanın ve meslektaşının kriptoyu anlamadığını dile getirdi. Yasa tasarısının meclisten geçeceğini düşündüğünü söyleyen Powell, tasarı onaylanmadığı takdirde ise blockchain teknolojisini teşvik etmek için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Jason Powell, 2018 yılında iki partili bir kripto para yasa teklifine destek vermişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!