Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD’nin Toplam Borcu, BTC Başına 260 Bin Doları Aşacak

Amerikan devletinin toplam borcu, önümüzdeki dönemde de artacak gibi duruyor. Donald Trump yönetiminin izlediği parasal genişleme politikasının, bundan sonraki süreçte de hız kesmeden devam edeceğini ifade eden yetkililer, borcun kişi başına gelir oranının da artacağını düşünüyor.

Konuyla ilgili olarak kripto para sektörünün önde gelen isimlerinin yaptığı analizlere göre, Trump yönetiminin son dönemde izlediği politikalar sonucu giderek artan bu borç, yakın dönemde Bitcoin başına 260 bin doları aşacak.

Bu rakam, aslında Bitcoin yatırımcıları ve bu konuya kafa yoran kişiler için realistim olarak ifade edilen fiyat hedeflerinden yalnızca birisi.

Birçok analiste göre, Bitcoin önümüzdeki birkaç yıl içinde 100 bin dolara kadar çıkabilir. O seviyeler görüldüğü takdirde de, fiyatın çok büyük bir hızda olmasa da, yavaş yavaş artacağı ve 250 bin dolarları bulacağı iddia ediliyor.

Ancak elbette ki şu anda ortada dolanan tüm bu rakamlar birer spekülasyondan ibaret. Gelinen noktada ise Bitcoin fiyatı, 8 bin doların üzerinde kalmaya çalışıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment