Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Firma, Öğrencilere Dolandırıcı Projelerle İlgili Eğitim Verecek

Kripto para analiz ve takip firması olan CipherTrace, yaptığı açıklamada ‘Defenders League’ adı verilen bir program başlattığını duyurdu ve bu program kapsamında öğrencilerin, kripto para scamlerini tanıyacak eğitimleri alacağını belirtti.

Bu program için Meksika’nın Monterrey şehrinde yer alan Middlebury Institute of International Studies ve İngiltere’de yer alan Middlesex University London ile iş birliği  yapıldığı ifade edilirken, aynı zamanda Kaliforniya’da yer alan Blockchain Acceleration Foundation (BAF)’taki öğrencilerin de programa dahil edilecekleri belirtildi.

Cipher Trade firmasının baş finansal analisti olan John Jeffereies, yaptığı açıklamada bu programın ana amacının, hem tüketiciler hem de sektörün diğer paydaşları için daha güzel ve güvenli bir ekosistem oluşturmak olduğunu belirtti.

Cipher Trace’in bu programa katılan öğrencileri hiçbir ücret almadan eğiteceğini ve eğitimden başarı ile geçenlerin de sertifika alacağını belirten başarılı yönetici, daha sonra bu öğrencilerin kendi bölgelerinde bu konuyla ilgili olarak çalışmalar yapacağını sözlerine ekledi.

Bu program için şirket 4.3 milyon dolarlık bir kaynak kullanacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment