Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Adana Demirspor’un DEMIR Token Ön Satışı Sürüyor, Nasıl Alınır?

Bitcoin ve yüzden fazla altcoin’in bulunduğu Bitexen’de artık taraftar token’lar da bulunuyor. Bitexen’in gerçekleştirdiği taraftar token ön satışlarının ilki Adana Demir Spor’un DEMIR Token satışı ile bugün saat 13.00’te başladı. 15 Ekim’e kadar da devam edecek.

Bitexen dijital alım-satım platformu bünyesinde gerçekleşen ve gerçekleşecek olan taraftar token ön satışlarının ilki DEMIR Token ön satışı 5 Ekim Salı günü saat 13.00‘te başladı. 3 farklı seçenek ile satışa sunulan DEMIR token’ı satın almak isteyen yatırımcılar Bitexen’in IEO sayfası üzerinden detaylara ulaşabiliyorlar.

Katılım sağlamak için 3 opsiyonun bulunduğu ön satışta 1 yıllık kilit süresi, 6 aylık kilit süresi ve kilitsiz seçenekleri yer alıyor. 1 yıllık kilit süresi ile satışa katılmak isteyen yatırımcılar DEMIR Token başına 0,20₺ maliyet ile, 6 aylık kilit süresi ile satışa katılmak isteyen yatırımcılar token başına 0,40₺ maliyet ile ve kilitsiz seçeneği ile satışa katılmak isteyen yatırımcılar ise token başına 0,80₺ maliyet ile işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.

Ön satışların ilki olan DEMIR token’ı satın almak için yatırımcıların Bitexen üyeliğinin bulunması gerekmiyor. IEO sayfası üzerinden KVC doğrulaması aşamalarını hızlıca gerçekleştirerek kolaylıkla katılım sağlanabiliyor.

DEMIR Token nasıl alınır?

İlk olarak Bitexen’in IEO sayfasına buraya tıklayarak giriş yapıyoruz.
Karşımıza gelen sayfada Bitexen üzerinde hali hazırda gerçekleşen ve gerçekleşecek olan ön satışları görüyoruz. DEMIR Token’ın sayfasına ulaşmak için “Detaya Git” butonuna tıklıyoruz. Açılan sayfadaki “Satın Al” butonuna tıklayarak katılım sekmesine erişim sağlıyoruz.

Katılım sekmesinde Bitexen üyeliğiniz bulunuyorsa ve doğrulama yaptıysanız direkt “Giriş Yap” kısmına tıklayarak “Kilitleme seçenekleri” aşamasına geçebilirsiniz. Hesabınız bulunmuyorsa talep edilen bilgileri girip, KVC onaylama işlemlerini gerçekleştirerek katılım sağlayabilirsiniz.

Açılan kilitleme seçenekleri kısmından 1 yıllık kitleme, 6 aylık kitleme ya da kilitsiz şekilde yatırım yapmak istediğiniz opsiyonu seçerek “Satın Al” butonuna tıklıyor ve bilgilendirme metnindeki koşulları okuyup anladıktan sonra kabul ediyoruz.

Hesabınızı yeni açtıysanız ya da bakiyeniz bulunmuyorsa banka seçimi yaparak anlık olarak banka hesabınız üzerinden para transferi gerçekleştirebilirsiniz. Zaten bakiyeniz mevcutsa “Zaten Bakiyem Var” seçeneğine tıklayarak devam ediyoruz.

Açılan pencere üzerinden ne kadarlık DEMIR Token alımı gerçekleştireceğinizi belirleyip, “Satın Al” butonuna basarak işlemi sonlandırıyoruz.

Sunulan satım alım arayüzü sayesinde taraftar token ön satış sürecine yatırımcıların Bitexen hesapları bulunsun, bulunmasın kısa sürede katılmaları sağlanıyor. IEO sayfasında bulunan ve ilerleyen tarihlerde yeni taraftar token’ların da ekleneceği ön satışlara yatırımcılar aynı işlemleri uygulayarak katılım sağlayabilecekler.

Mevcut listede bulunan Kayserispor KYSR, Sakaryaspor SKRY, Sivasspor SIV, Antalyaspor AKREP token satışları ise Bitexen tarafından belirtilen tarihlerde gerçekleşecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!